Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,852 Members 40,432 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Operator Logos and Country Flag Problems

Tip us?
 
atticus182
Old
#791  
atticus182's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2041
Posts: 977
Join Date: Apr 2010
Location: Rhenen
Quote:
Originally Posted by cheskote View Post
The logo for Spain - Simyo.gif is right, but the HTML has a typo: Span instead of Spain, so the logo doesn't display.

Instead of

HTML Code:
<img alt="Carrier" class="carrier" title="Spain - Simyo" src="http://img2.media.xda-developers.com/images/providers/Spain - Simyo.gif">
the HTML output is

HTML Code:
<img alt="Carrier" class="carrier" title="Span - Simyo" src="http://img2.media.xda-developers.com/images/providers/Span - Simyo.gif">
Oh and if somebody fixes this, could they also make a Simyo entry for The Netherlands? I already requested this some posts back



 
thehunter88
Old
#792  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 19
Join Date: Jul 2010
Hey,

Some new operators are working in Israel:

YouPhone
Hot Mobile
012 Mobile
Home Cellular

Attached the logos of them, hopefully easier job for you guys.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	rsz_220_220_hot_mobile_logo_220_1405.jpg
Views:	92
Size:	4.1 KB
ID:	1650941   Click image for larger version

Name:	youphone-hp-logo.png
Views:	93
Size:	8.6 KB
ID:	1650943   Click image for larger version

Name:	012-mobile300.jpg
Views:	92
Size:	25.8 KB
ID:	1650947   Click image for larger version

Name:	logo.jpg
Views:	88
Size:	4.7 KB
ID:	1650951  
 
Barton82
Old
#793  
Barton82's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Oct 2008
Location: Warsaw
Today Play (Poland) announced a little refresh of their logo (removing the 3D-kind-of-shading to the letters) and because last time I linked to their site and not pasted the image permanently I'll just quote myself, because links did not change, only the content:

Quote:
Originally Posted by Barton82 View Post
I suggest an update for the "Poland - Play" logo:


It's taken from the official download section on their website here.
Samsung Galaxy S III I9300 (Pebble Blue, Stock ROM, JZO54K.I9300XXEMG4, Kernel 3.0.36-Perseus-alpha36, Baseband I9300XXEMG4, ClockworkMod 6.0.3.6 Recovery) .:. SanDisk Ultra 64GB microSDXC with FAT32 .:. Sennheiser PX 100
previously: HTC Desire Z A7272 (HTC Vision, CyanogenMod 7.1.0 Stable GWK74, Kernel 2.6.35.14, Radio 26.10.04.03, 4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC5) .:. HTC Touch Pro T7272 (HTC Raphael, TAEL ROM v4.21904 Standard Edition 21MAY10, Radio 1.11.25.01)
 
miyuru4u
Old
#794  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Oct 2012
Default sri lanka logo

thanks for the update but where i can find sri lanka logo
 
Benjamin Dobell
Old
#795  
Recognized Developer
Thanks Meter 557
Posts: 842
Join Date: Jul 2010
Location: Melbourne

 
DONATE TO ME
Could operator "Australia - Kogan Mobile" please be added to the list of operators? I've attached an appropriately sized icon.
Attached Images
 
Heimdall - Open-Source Cross-Platform Galaxy S Firmware Flashing Software
[LISTING] Firmware with Fixed (OS X Compatible) Secondary Bootloader (Sbl.bin)
The Junkheap Experimental Device Donations

If any of my work interests you and you'd like to support me or help cover the cost of development, donations are very much appreciated.

Google Plus: +Benjamin Dobell
 
mercado79
Old
#796  
Senior Member
Thanks Meter 380
Posts: 983
Join Date: Oct 2008
Location: Boston, MA
would you please add U.S.A. - PlatinumTel

https://www.platinumtel.com

Logo is here:

Moto X
Stable ROM: Eclipse 3.2.1 via Safestrap (Kit Kat 4.4.2)

Google Nexus 7 FHD
Stable ROM: Rastakat
Alt ROM: Stock Rooted
 
mihir_s9
Old
#797  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: May 2011
Location: Mumbai
Info 2 BPL Mobile to Loop Mobile India

The Logo for BPL mobile in India is incorrect

BPL mobile has Changed its name and logo To Loop Mobile,(About 4 years now)
also it has reduced it Circle of operation to Mumbai only
you can get the new logo from
http://www.loopmobile.in/images/logo.jpg
or just used the attached file both are the same
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	logo.jpg
Views:	37
Size:	4.3 KB
ID:	1779258  
 
MarciNNexT
Old
#798  
MarciNNexT's Avatar
Member
Thanks Meter 17
Posts: 57
Join Date: Mar 2013
Default im newbie

nice
 
sachak
Old
(Last edited by sachak; 7th March 2013 at 12:43 PM.) Reason: Adding the logos for service providers
#799  
sachak's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Feb 2008
Location: Kampala
Default Uganda Service Providers Missing

Hi,

When i go to edit my details in my control panel and go to the additional information when i scroll to select Uganda and Uganda is not in the country list and the service providers we have in Uganda are:-

- Airtel Uganda http://www.africa.airtel.com/wps/wcm...airtel/uganda/

- K2 Telecom http://www.k2telecom.ug/

- MTN Uganda http://www.mtn.co.ug

- Orange Uganda Limited http://www.orange.ug

- Sure Telecom http://www.suretelcom.co.ug/

- Uganda Telecom http://www.utl.co.ug

- Warid Telecom Uganda http://www.waridtel.co.ug

I have attached the necessary logos for the different service providers apart from sure telecom.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	airtel-new-logo.jpg
Views:	32
Size:	64.8 KB
ID:	1786350   Click image for larger version

Name:	MTNlogo.gif
Views:	30
Size:	2.0 KB
ID:	1786351   Click image for larger version

Name:	Warid logo.jpg
Views:	28
Size:	5.4 KB
ID:	1786353   Click image for larger version

Name:	k2telecom.png
Views:	27
Size:	6.5 KB
ID:	1786363  
Attached Images
  
LG Nexus 4 Running Stock 4.4.3 & TWRP Recovery v2.7.1.0 and Franco Kernel r208 and rooted with SuperSU v1.99r4

 
Gunstra
Old
#800  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 74
Join Date: Sep 2012
Location: Selinsgrove
Question Please add Solavei to Carrier list

Hi, I was told to ask this question over here in this forum. I was wondering if you guys could add Solavei to the carriers list here in the forum so we can choose Solavei instead of tmobile as our carrier. Thank you in advance for your help.

Tags
bouygues logo provider, question vectone mobile help me
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes