Post Reply

Can I bypass Touch screen to begin?

23rd March 2010, 04:15 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 11
 
125 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
My phone has a broken screen and i decided to live with it until my next tmo upgrade in 3 months. (took it all apart checked cables, etc.)

Anyway, how can i bypass Touch Here to Begin? Any suggestions greatly appreciated.
23rd March 2010, 06:53 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 84
 
797 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
bump, same thing here, i searched and found a lot of people asking but no solutions to skip the "touch the android to begin screen" luckily i had a nandroid backup im using at the moment..
25th March 2010, 08:11 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
104 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Do a few searches for an adb command. There should be one that can kill the setup.
7th April 2010, 02:18 PM   |  #4  
Member
Flag 508/401
Thanks Meter: 6
 
91 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Lightbulb
guess i cant post a link to the thread u need. it's jesus freke's. so search this..

"How to register the G1 without a sim or data plan"

or you can swap a friends sim card.
11th April 2010, 08:59 AM   |  #5  
mejorguille's Avatar
Senior Member
Flag Florida
Thanks Meter: 40
 
814 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Get some one to do it on their phones, do a nandroid, then send it to you so you can restore it...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes