LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Offical Slacker Radio 4 WinMo! 04/15/10 New Build! Cab Here & Some fix cabs

OP acidbath5546

24th March 2010, 08:36 PM   |  #1  
acidbath5546's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
1,185 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Hello all,
If you are like me and have been using the Slacker Radio ripped fom the HD2 for awhile, you will want to know that Slacker Radio has gone offical for WinMo 6.5!
I have tested it out and is much much quicker for me and doesnt have that annoying stop in the middle of the song issue or horrible graphics issue.

Requires :
The Slacker mobile application is optimized for smartphones running Windows Mobile 6.5 with a screen resolution of 480x800
Slacker Radio Build # 1.0.141
Edit: Member's are reporting that it also works perfect on 6.1.
Edit: Member's also reporting that it works on QVGA and VGA (but there are graphics issues)

Edit: Added cab for that fixes the problem of the music shutting down when phone sleeps, or when power button is pressed.
Just install and download and your music will no longer stop when you hit the power button
I cant find who created the original cab

Edit: sirphunkee hooked us up with a cab that will fix:
Quote:

I think it is my wifi that is closing when I turn off the screen, killing the connection and streaming to the TP2. Is there a fix for this that anyone is aware of?

Edit: 04/15/2010 New Build of Slacker Radio. Build Number 1.0.148
There is a new UPLOAD LOG feature, which uploads your data/changes to slacker Radio.
Please report any other changes...

Slacker Cab File also included
Here is the Cab File
Attached Files
File Type: cab SlackerRadio.CAB - [Click for QR Code] (928.0 KB, 3853 views)
File Type: cab Keep_Music_Playing_Registry_Fix.cab - [Click for QR Code] (1.8 KB, 3038 views)
File Type: cab WifiNoStandby.CAB - [Click for QR Code] (5.2 KB, 1840 views)
Last edited by acidbath5546; 16th April 2010 at 01:30 AM.
The Following User Says Thank You to acidbath5546 For This Useful Post: [ View ]
24th March 2010, 09:36 PM   |  #2  
joedaddy713's Avatar
Member
Flag Pasadena, Tx
Thanks Meter: 0
 
81 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Thanks I will try it out and see how it works.
24th March 2010, 10:36 PM   |  #3  
thesecondsfade's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Corona, CA
Thanks Meter: 109
 
1,014 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Any developers out there want to tackle porting this to QVGA or VGA?
24th March 2010, 10:53 PM   |  #4  
acidbath5546's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
1,185 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by thesecondsfade

Any developers out there want to tackle porting this to QVGA or VGA?

I would but no QVGA or VGA device...
I will try and give it a shot if I got some time this weekend
24th March 2010, 11:13 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Works perfectly on WinMo 6.1 as well ...

Quote:
Originally Posted by acidbath5546

Hello all,
If you are like me and have been using the Slacker Radio ripped fom the HD2 for awhile, you will want to know that Slacker Radio has gone offical for WinMo 6.5!
I have tested it out and is much much quicker for me and doesnt have that annoying stop in the middle of the song issue or horrible graphics issue.

Requires :
The Slacker mobile application is optimized for smartphones running Windows Mobile 6.5 with a screen resolution of 480x800

Here is the Cab File

24th March 2010, 11:23 PM   |  #6  
acidbath5546's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
1,185 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by khristopher13

Works perfectly on WinMo 6.1 as well ...

Right on......
24th March 2010, 11:34 PM   |  #7  
thesecondsfade's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Corona, CA
Thanks Meter: 109
 
1,014 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by acidbath5546

I would but no QVGA or VGA device...
I will try and give it a shot if I got some time this weekend

That would be awesome! Thanks.
24th March 2010, 11:38 PM   |  #8  
acidbath5546's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
1,185 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by thesecondsfade

That would be awesome! Thanks.

You have a TP2 and a Kaiser right?
I wonder have you tried it out on your kaiser yet?
It couldnt hurt anything, I would imagine it would just be graphics and landscape issues...
25th March 2010, 02:55 PM   |  #9  
Junior Member
Flag EL Paso
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Well sadly I find that the ripped app to work much better than the official release of Slacker Radio. Why? Well in the official release, due to its demensions half of my screen is only being used by the app., and I cannot seem to skip over songs anymore.
25th March 2010, 04:10 PM   |  #10  
thesecondsfade's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Corona, CA
Thanks Meter: 109
 
1,014 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by acidbath5546

You have a TP2 and a Kaiser right?
I wonder have you tried it out on your kaiser yet?
It couldnt hurt anything, I would imagine it would just be graphics and landscape issues...

I installed it on my wife's Kaiser and it works. There are display issues though. Obviously the graphics are too big for the screen. The signup screen is manageable but the player screen only shows the top-left of the artwork, not any of the lower buttons. All in all, it's probably still usable, just not as much as it could be.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes