Post Reply

Is T-Mobile USA HD2 compatible with reg HD2 roms?

24th March 2010, 07:42 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
The title says it all. . . Just a quick question :P
24th March 2010, 07:44 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
588 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Yes, no you can't flash them yet because there's no HSPL for 1024Leo.
24th March 2010, 08:57 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Thanks for the quick reply!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in HD2 General by ThreadRank