TechTalk Compiles All the Android News You Need in One App

If you’re as obsessed with mobile devices as the vast majority of our forum … more

Android App Review: Google Inbox to Improve Your Life – XDA TV

Recently, Google+ exploded with the announcement of Google Inbox, as … more

Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more

Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more
Thread Deleted

Here is my kitchen

OP Brian McFadden

25th March 2010, 03:23 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
If you add the .dz file into this kitchen, it will produce a ROM that will enable the S-Class UI.
There are 3 batch files to run:
prep
mix
bake
and then you'll have a FLASH2.bin ready for burninantion.
-Brian
Attached Files
File Type: zip K1.zip - [Click for QR Code] (1.08 MB, 41 views)
25th March 2010, 04:22 PM   |  #2  
Account currently disabled
Flag Newark, NJ
Thanks Meter: 5,476
 
2,571 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
Donate to Me
so wait. what does this do?
25th March 2010, 05:14 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
... what it does
It enables UI that LG has on a few other phones (KM900, GM730). It gives you an option if you don't like the stock WinMo6 'Today' screen.

Like in the attached pictures..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	UI.jpg
Views:	60
Size:	48.7 KB
ID:	298984   Click image for larger version

Name:	UI2.jpg
Views:	49
Size:	39.6 KB
ID:	298985   Click image for larger version

Name:	UI3.jpg
Views:	39
Size:	39.8 KB
ID:	298986  
25th March 2010, 05:25 PM   |  #4  
ghostfaceg35's Avatar
Senior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 69
 
235 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Our phone came with the S-Class UI. Make one that will give us Sense 2.5
25th March 2010, 05:53 PM   |  #5  
Account currently disabled
Flag Newark, NJ
Thanks Meter: 5,476
 
2,571 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
Donate to Me
lol forget all that make us a rom with the newest 6.5.3!
25th March 2010, 09:20 PM   |  #6  
killerskincanoe's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 73
 
1,103 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
does your newly created flash2.bin flash to the phone correctly? does everything work? if so talk to dark and spocky. they havent been able to flash a rom that is functional on the phone yet. great work btw. but i kinda agree with the others (and i never liked the S class) having something new and different would be sweet, however correcting the flash process to make sure its gonna work every time is a must. keep up the good work...
26th March 2010, 12:08 AM   |  #7  
Account currently disabled
Flag Newark, NJ
Thanks Meter: 5,476
 
2,571 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
Donate to Me
um so i used the kitchen to make the flash2.bin then i used dz create then i flashed it and its same as stock?
at least it worked i guess

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes