Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,303 Members 44,996 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Just got my HD2 - Tmobile US... Couple of questions

Tip us?
 
Nano3
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 82
Join Date: Jul 2008
Default Just got my HD2 - Tmobile US... Couple of questions

This phone comes with a bunch of stuff that i dont need... transformer movie, barnes and noble reader... blockbuster crap. i have no need for that. Is there a way to get rid of all that pre packed stuff... Kinda reminds me of when i bought my laptop from Best Buy. All these trial software programs just take up space.

Also. I'm thinking of going with an official HTC rom. is this the correct page to do it from? http://www.htc.com/uk/SupportViewNew...04&news_id=434. if i do, do that... where can i find the official TMobile US ROM just in case if i decide to bring it back.

Another question... This one is mainly for Tmobile representatives. I was originally under a month to month contract without my social. In order to get the discount for the phone. i had to put the phone under my social. i didnt realize at the time but on my way back i noticed that i now have two lines... different accounts. i want my old phone number "the one without the social" to be my regular number. not the other one. how should i go about doing that?

thanks in advance for any help with all of my questions
 
brianb7590
Old
#2  
Retired Forum Mod / Retired Recognized Developer
Thanks Meter 1
Posts: 433
Join Date: Nov 2007
Location: Sandy Springs, Georgia
Quote:
Originally Posted by Nano3 View Post
This phone comes with a bunch of stuff that i dont need... transformer movie, barnes and noble reader... blockbuster crap. i have no need for that. Is there a way to get rid of all that pre packed stuff... Kinda reminds me of when i bought my laptop from Best Buy. All these trial software programs just take up space.

Also. I'm thinking of going with an official HTC rom. is this the correct page to do it from? http://www.htc.com/uk/SupportViewNew...04&news_id=434. if i do, do that... where can i find the official TMobile US ROM just in case if i decide to bring it back.

Another question... This one is mainly for Tmobile representatives. I was originally under a month to month contract without my social. In order to get the discount for the phone. i had to put the phone under my social. i didnt realize at the time but on my way back i noticed that i now have two lines... different accounts. i want my old phone number "the one without the social" to be my regular number. not the other one. how should i go about doing that?

thanks in advance for any help with all of my questions
Well...You can't flash yet. HSPL has not been released for T-Mobile branded HD2s so you have to wait.

They are working on it so, once its released you can flash any rom you want.
LG G2 (D801)
 
zhiheng
Old
#3  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 53
Join Date: Mar 2008
Location: NY
A quick question

I would assume current customized ROMs are for European model, which has 512 Mb ROM. These ROMs will also be compatible with t mobile hd2, which has 1G ROM ??

thanks

Quote:
Originally Posted by brianb7590 View Post
Well...You can't flash yet. HSPL has not been released for T-Mobile branded HD2s so you have to wait.

They are working on it so, once its released you can flash any rom you want.
 
Nano3
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 82
Join Date: Jul 2008
I just formatted my sd card through both my computer and the phones format option via menu... and all those applications are there? are you guys telling me that im stuck with a whole bunch of "Apps" That i do not want?
 
lude219
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 1,175
Join Date: Jul 2008
Location: Huntington Beach, CA
Quote:
Originally Posted by Nano3 View Post
I just formatted my sd card through both my computer and the phones format option via menu... and all those applications are there? are you guys telling me that im stuck with a whole bunch of "Apps" That i do not want?
If you truly did format your sd card, then it should be wiped clean. whatever remnants that you still see on your phone are just shortcuts.
 
Nano3
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 82
Join Date: Jul 2008
i did format... i went to the transformers video and to try to play it and its giving me a "Media file not found" error... wich is good... but how do i remove the shortcut?
 
lude219
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 1,175
Join Date: Jul 2008
Location: Huntington Beach, CA
Quote:
Originally Posted by Nano3 View Post
i did format... i went to the transformers video and to try to play it and its giving me a "Media file not found" error... wich is good... but how do i remove the shortcut?
on the home screen, press menu > remove quicklinks
 
lbhocky19
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 2,106
Join Date: Feb 2007
no for the start menu you must go to file explorer, windows/start menu/programs then delete them there
Evo3d
Acer Iconia

Retired
Archos 101
T Mo US HD2
ATT Fuze
8525 half white screen
 
Nano3
Old
#9  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 82
Join Date: Jul 2008
these methods just remove system files and some shortcuts... they do not uninstall them which is the right way to do it. anybody else? im getting frustrated
 
Nano3
Old
#10  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 82
Join Date: Jul 2008
http://www.t-mobile-cellphones.com/tag/remove-apps/

apparently you cannot uninstall third party programs?

give me a break...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes