FORUMS

Top Forum Discussions

Sprint TV

538 posts
Thanks Meter: 9
 
By lightforce, Senior Member on 26th March 2010, 06:32 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Was anyone able to get sprint tv working on the n1 for tmobile? Just wondering if its even possible.

Thanks.
 
 
26th March 2010, 06:50 PM |#2  
frankzua77's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas, NV
Thanks Meter: 22
 
More
!!
Quote:
Originally Posted by lightforce

Was anyone able to get sprint tv working on the n1 for tmobile? Just wondering if its even possible.

Thanks.

_________________________
I have the apk for it, but it says "this application is only for Sprint Customers" lol
26th March 2010, 06:52 PM |#3  
lightforce's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by frankzua77

_________________________
I have the apk for it, but it says "this application is only for Sprint Customers" lol

Yea i know i was wondering if there was a work around lol
26th March 2010, 07:01 PM |#4  
frankzua77's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas, NV
Thanks Meter: 22
 
More
!!
I haven't seen one, anyways Sprint is still on 1.5 I think....haha...
26th March 2010, 10:13 PM |#5  
xManMythLegend's Avatar
Senior Member
NYC
Thanks Meter: 131
 
More
Wanted the NFL app. Only becuase it has NFL Network streaming.
26th March 2010, 10:43 PM |#6  
ggrant3876's Avatar
Senior Member
Wichita Falls, Texas
Thanks Meter: 68
 
More
NFL and the TV app from Sprint worked on the G1 until Sprint got wind of it.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes