Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

mssmison wifi working!

OP robuser007

28th March 2010, 05:06 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
1,010 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Does wifi on mssmison v7 (25-03) work with the latest nbh from 19-03-2010?
I tried this for the sd version, didn't work:
[
quote]
Default Kaiser wifi and bluetooth working!!! (18-03-for the old version?)
Update for the kaiser wifi. Working!

1 - Get latest nbh in http://it029000.massey.ac.nz/vogue/files/?C=M;O=D
(i'm using http://it029000.massey.ac.nz/vogue/f...t-18-03-10.nbh)

2 - Flash it;

3 - Download this file: http://www.4shared.com/file/24375180...r_wifi_fi.html

4 - Rename to androidupdate.tar and put in andboot folder on sdcard;

5 - Reboot phone and go to install menu;

6 - Select install update and then press yes and wait;

7 - Select fix permissions and wait;

8 - Remove battery and put it back;

9 - Turn on phone;

10 - Enjoy!!!
[/quote]
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=643045
Last edited by robuser007; 5th April 2010 at 02:27 AM.
29th March 2010, 02:19 AM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
1,010 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Got it working: I first installed this updated, then I installed the update wifi_update-high.zip from polymod and then BT-fix from polymod.

And now it's working fine
29th March 2010, 06:53 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Thank you so much for the information, i was wondering how to enable the wifi in mssmison's build even i update the wifi, it just can't scan the network after turning on the wifi, really hope this works! thank you so much for your sharing again!
29th March 2010, 11:35 AM   |  #4  
Senior Member
Flag St. Petersburg
Thanks Meter: 66
 
618 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by robuser007

Got it working: I first installed this updated, then I installed the update .zip from polymod and then BT-fix from polymod.

And now it's working fine

You install "mssmison`s eclair v7", "polymod BT Update" and "wifi_update-high" and have working WiFi?
Last edited by DmK75; 29th March 2010 at 01:24 PM.
29th March 2010, 10:59 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
It really works!!!!
30th March 2010, 05:45 PM   |  #6  
Senior Member
Flag St. Petersburg
Thanks Meter: 66
 
618 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by tommywoods

It really works!!!!

How to you enable scan for networks?
30th March 2010, 09:54 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by DmK75

How to you enable scan for networks?

If you don't update poly's update file, then you just end it up with no scan for network, that's what happened to me when I first install mmsmison's v7 and the wifi update he provides. Now if you follow this way, you can enable the wifi: 1. install the v7; 2. update the wifi update provided by mmsmison; 3. install poly's bt update (I don't how this work for BT, but the files inside are wifi setting); 4. finally install poly's wifi power update (I follow the other guy and choose high power wifi). That works for me and should work for you. If you don't want to update so many times, you can copy and replace all the files in update.tar into install.tar in the same sequence so that you only need to install the build once without any update. That's how I did the last time. Hope this can solve your problem.
7th April 2010, 10:34 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Could somebody please post the polymod bt-fix file? I have searched everywhere and it appears to be down - even on the poly site.
7th April 2010, 04:16 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
Thumbs up here
Quote:
Originally Posted by jimnicoloff

Could somebody please post the polymod bt-fix file? I have searched everywhere and it appears to be down - even on the poly site.

Here~
polymod_2.1g-BT_Update.zip
Attached Files
File Type: zip 02_polymod_2.1g-BT_Update.zip - [Click for QR Code] (493.0 KB, 64 views)
9th April 2010, 07:26 AM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
thank you very much!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes