MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more
Thread Closed

[ROM]04/05/10 - VillainROM 5.5: Release Version - for GSM HERO

29th March 2010, 10:58 AM   |  #131  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
it's only for the cdma version? and for the gsm version?
29th March 2010, 10:58 AM   |  #132  
nprussell's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 362
 
1,285 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by mlanca

it's only for the cdma version? and for the gsm version?

It's a port of the CDMA version FOR THE GSM HERO
29th March 2010, 11:02 AM   |  #133  
Bornin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 313
 
1,297 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Quote:
Originally Posted by nprussell

It's a port of the CDMA version FOR THE GSM HERO

any chance on getting the locals fixed nathan? i guess this is a problem for a lot of people
29th March 2010, 11:02 AM   |  #134  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
130 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Still hanging.
29th March 2010, 11:04 AM   |  #135  
Senior Member
Flag Swansea
Thanks Meter: 9
 
138 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
I'm glad WIFI is fixed now. Downloading......
29th March 2010, 11:05 AM   |  #136  
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 61
 
398 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by an0therus3r

It's used in US regions.
Where Europe uses GSM America thinks to be different on this (as always )

It's still very confusing if this ROM is for CDMA or GSM, even though the zip name suggests its a CDMA (US only) version, most of this thread seems to be using it in GSM countries (Europe). I think the ZIP needs renaming to stop confusion.
29th March 2010, 11:06 AM   |  #137  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
FriendStream
It seems FriendStreamWidget doesn't work because FriendStream.apk is missing.
29th March 2010, 11:08 AM   |  #138  
nprussell's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 362
 
1,285 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
FOUND A FIX TO TITANIUM BACKUP!

1. Uninstall current version from your phone

2. Download from here: Download

3. Place file on your SD Card

4. Install using Apk installer

5. Voila! Titanium Backup works... I don't know how.. but it does.
29th March 2010, 11:09 AM   |  #139  
Senior Member
Flag Sappemeer
Thanks Meter: 36
 
106 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Keeps hanging on N1 boot here to
29th March 2010, 11:09 AM   |  #140  
Member
Thanks Meter: 3
 
43 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
apps2sd not working, can i use the dalvic swap zip to fix this?

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes