Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM]04/05/10 - VillainROM 5.5: Release Version - for GSM HERO

OP nprussell

29th March 2010, 11:58 AM   |  #131  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
it's only for the cdma version? and for the gsm version?
29th March 2010, 11:58 AM   |  #132  
nprussell's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 362
 
1,285 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by mlanca

it's only for the cdma version? and for the gsm version?

It's a port of the CDMA version FOR THE GSM HERO
29th March 2010, 12:02 PM   |  #133  
Bornin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 332
 
1,313 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Quote:
Originally Posted by nprussell

It's a port of the CDMA version FOR THE GSM HERO

any chance on getting the locals fixed nathan? i guess this is a problem for a lot of people
29th March 2010, 12:02 PM   |  #134  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
130 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Still hanging.
29th March 2010, 12:04 PM   |  #135  
Senior Member
Flag Swansea
Thanks Meter: 9
 
139 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
I'm glad WIFI is fixed now. Downloading......
29th March 2010, 12:05 PM   |  #136  
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 61
 
398 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by an0therus3r

It's used in US regions.
Where Europe uses GSM America thinks to be different on this (as always )

It's still very confusing if this ROM is for CDMA or GSM, even though the zip name suggests its a CDMA (US only) version, most of this thread seems to be using it in GSM countries (Europe). I think the ZIP needs renaming to stop confusion.
29th March 2010, 12:06 PM   |  #137  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
FriendStream
It seems FriendStreamWidget doesn't work because FriendStream.apk is missing.
29th March 2010, 12:08 PM   |  #138  
nprussell's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 362
 
1,285 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
FOUND A FIX TO TITANIUM BACKUP!

1. Uninstall current version from your phone

2. Download from here: Download

3. Place file on your SD Card

4. Install using Apk installer

5. Voila! Titanium Backup works... I don't know how.. but it does.
29th March 2010, 12:09 PM   |  #139  
Senior Member
Flag Sappemeer
Thanks Meter: 38
 
106 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Keeps hanging on N1 boot here to
29th March 2010, 12:09 PM   |  #140  
Member
Thanks Meter: 3
 
43 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
apps2sd not working, can i use the dalvic swap zip to fix this?

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes