FORUMS

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

[ROM]04/05/10 - VillainROM 5.5: Release Version - for GSM HERO

1,286 posts
Thanks Meter: 363
 
By nprussell, Recognized Developer on 28th March 2010, 08:38 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
29th March 2010, 10:58 AM |#131  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
it's only for the cdma version? and for the gsm version?
 
 
29th March 2010, 10:58 AM |#132  
nprussell's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 363
 
More
Quote:
Originally Posted by mlanca

it's only for the cdma version? and for the gsm version?

It's a port of the CDMA version FOR THE GSM HERO
29th March 2010, 11:02 AM |#133  
Bornin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 350
 
More
Quote:
Originally Posted by nprussell

It's a port of the CDMA version FOR THE GSM HERO

any chance on getting the locals fixed nathan? i guess this is a problem for a lot of people
29th March 2010, 11:02 AM |#134  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Still hanging.
29th March 2010, 11:04 AM |#135  
Senior Member
Flag Swansea
Thanks Meter: 10
 
More
I'm glad WIFI is fixed now. Downloading......
29th March 2010, 11:05 AM |#136  
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by an0therus3r

It's used in US regions.
Where Europe uses GSM America thinks to be different on this (as always )

It's still very confusing if this ROM is for CDMA or GSM, even though the zip name suggests its a CDMA (US only) version, most of this thread seems to be using it in GSM countries (Europe). I think the ZIP needs renaming to stop confusion.
29th March 2010, 11:06 AM |#137  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
FriendStream
It seems FriendStreamWidget doesn't work because FriendStream.apk is missing.
29th March 2010, 11:08 AM |#138  
nprussell's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 363
 
More
FOUND A FIX TO TITANIUM BACKUP!

1. Uninstall current version from your phone

2. Download from here: Download

3. Place file on your SD Card

4. Install using Apk installer

5. Voila! Titanium Backup works... I don't know how.. but it does.
29th March 2010, 11:09 AM |#139  
Senior Member
Flag Sappemeer
Thanks Meter: 45
 
More
Keeps hanging on N1 boot here to
29th March 2010, 11:09 AM |#140  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
apps2sd not working, can i use the dalvic swap zip to fix this?
29th March 2010, 11:10 AM |#141  
Recognized Developer
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by nprussell

FOUND A FIX TO TITANIUM BACKUP!

1. Uninstall current version from your phone

2. Download from here: Download

3. Place file on your SD Card

4. Install using Apk installer

5. Voila! Titanium Backup works... I don't know how.. but it does.

is this a changed version? or just a local apk?

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes