FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

[ROM]04/05/10 - VillainROM 5.5: Release Version - for GSM HERO

29th March 2010, 10:58 AM |#131  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
it's only for the cdma version? and for the gsm version?
 
 
29th March 2010, 10:58 AM |#132  
nprussell's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 362
 
More
Quote:
Originally Posted by mlanca

it's only for the cdma version? and for the gsm version?

It's a port of the CDMA version FOR THE GSM HERO
29th March 2010, 11:02 AM |#133  
Bornin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 342
 
More
Quote:
Originally Posted by nprussell

It's a port of the CDMA version FOR THE GSM HERO

any chance on getting the locals fixed nathan? i guess this is a problem for a lot of people
29th March 2010, 11:02 AM |#134  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Still hanging.
29th March 2010, 11:04 AM |#135  
Senior Member
Flag Swansea
Thanks Meter: 10
 
More
I'm glad WIFI is fixed now. Downloading......
29th March 2010, 11:05 AM |#136  
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by an0therus3r

It's used in US regions.
Where Europe uses GSM America thinks to be different on this (as always )

It's still very confusing if this ROM is for CDMA or GSM, even though the zip name suggests its a CDMA (US only) version, most of this thread seems to be using it in GSM countries (Europe). I think the ZIP needs renaming to stop confusion.
29th March 2010, 11:06 AM |#137  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
FriendStream
It seems FriendStreamWidget doesn't work because FriendStream.apk is missing.
29th March 2010, 11:08 AM |#138  
nprussell's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 362
 
More
FOUND A FIX TO TITANIUM BACKUP!

1. Uninstall current version from your phone

2. Download from here: Download

3. Place file on your SD Card

4. Install using Apk installer

5. Voila! Titanium Backup works... I don't know how.. but it does.
29th March 2010, 11:09 AM |#139  
Senior Member
Flag Sappemeer
Thanks Meter: 45
 
More
Keeps hanging on N1 boot here to
29th March 2010, 11:09 AM |#140  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
apps2sd not working, can i use the dalvic swap zip to fix this?
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes