Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Tweak] [05/04/2010] - Lock Screen Middle Fix

OP chris10230

1st April 2010, 08:16 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
968 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
So since i got this i always felt that the slider at the top was annoying, then everyone moved it to the bottom, now personally is still find it annoying as its well at the bottom.

Therefore I moved it to the middle...


Now even though i had been planning for months i did just knock this up, there may well be bugs, SHOULD NOT BE, but that is life.

Installation

1. Download it here (text) or here (no text)
2. Install it
3. Soft Reset
4. Enjoy

Remove

1. Uninstall "chris10230 Lockscreen Middle"
2. Download and install this
3. Soft Reset
4. Enjoy your stock looking lock screen

I do recommend removing any other lockscreen mods before installing this as they may have an undesired effect.

Should do no harm if it does then well you should know the risks by now!

Let me know what you think and anything else to make it better!

Made it on pocketnow.com! => http://pocketnow.com/tweaks-hacks/ch...lider-position

Also anyone that has a problem with it can you please post the ROM that you are using as i have a feeling that some 6.5.x roms may not be compatible. The only thought that i have.
Last edited by chris10230; 9th June 2010 at 11:57 AM. Reason: added Wallpaper...
1st April 2010, 09:01 PM   |  #2  
malhznoi's Avatar
Senior Member
Flag Jeddah
Thanks Meter: 1
 
549 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
wooow good job

Thanks.
1st April 2010, 09:05 PM   |  #3  
Reignzone's Avatar
Senior Member
Flag Dallas, Texas
Thanks Meter: 57
 
1,551 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Thumbs up
Agreed.
This is rather nice.

I appreciate this simplicity kind sir.

Seriously, such a "simple" registry tweak is constantly overlooked.

I enjoy the little things... and this is definitely one of 'em.

BRILLLLLLIANT!
1st April 2010, 09:21 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
1 thing how make top bar trasparent


thanxxx
1st April 2010, 10:09 PM   |  #5  
giokou's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 76
 
463 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Thanks man!

I had installed the bottom lockscreen cab and when i uninstalled it, the stock lockscreen did not appear! I searched a fix to avoid the hard reset and i found it in your thread!

Thank you chris10230!!!!!!!!!!!
1st April 2010, 10:17 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
238 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Sorry to be the first with a problem. Installed ok. First time lock screen was, bottom of screen as in your picture above, but unlock icon at top. Did a soft reset, now unlock icon in middle but bottom of screen as before install, as screen shot. I have uninstalled reinstalled but no change.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2010-04-01_09-13-13-PM[1].jpg
Views:	1405
Size:	49.1 KB
ID:	302536  
1st April 2010, 11:03 PM   |  #7  
jigners's Avatar
Senior Member
Flag Swansea
Thanks Meter: 113
 
1,703 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
More
Works Flawlessly on Miri HD2 21898 V10 ROM over at HTC Pedia!!! THANKS THIS IS EXCELLENT
2nd April 2010, 12:52 AM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
968 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Quote:
Originally Posted by crc_666

1 thing how make top bar trasparent
thanxxx

use hd wall.... so the overlay is the same as the image that is beneath

Quote:
Originally Posted by steveianson

Sorry to be the first with a problem. Installed ok. First time lock screen was, bottom of screen as in your picture above, but unlock icon at top. Did a soft reset, now unlock icon in middle but bottom of screen as before install, as screen shot. I have uninstalled reinstalled but no change.

I'm a bit lost on this one, maybe go ask in your rom thread for the LS_lockscene...cpr that came with the rom. Something may have gone wrong, then try it again on another rom later.
2nd April 2010, 01:24 AM   |  #9  
Shum97's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
392 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Thumbs up
Thanks, nice work much appreciated
4th April 2010, 01:08 AM   |  #10  
deviusdragger's Avatar
Senior Member
California
Thanks Meter: 59
 
644 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
More
I have the exact same problem as steve, running kumars v1.5 on Tmo US hd2.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
lock, lockscreen, middle, screen, wvga
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes