FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Black phone canvas WVGA for Manila 2.5

214 posts
Thanks Meter: 62
 
By spigot, Senior Member on 3rd April 2010, 06:28 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Because I haven't found any working black canvas for Manila 2.5, I've created new one. Thanks to !SINGH! for his Dusk Black Dialer as inspiration.

Version 1.4 with Russian keypad see post #32: http://forum.xda-developers.com/show...5&postcount=32

Tested on:
- Topaz_S2_HTC_WWE_2.53.405.5_Radio_Signed_Topaz_61. 44etc.25.35_4.49.25.91_Ship
- Energy.TOPAZ.21898.Sense2.5_Cookie_HomeTab.Apr.09
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CapScr0002.jpg
Views:	3432
Size:	93.4 KB
ID:	310075   Click image for larger version

Name:	CapScr0001.jpg
Views:	2907
Size:	90.9 KB
ID:	310076  
Attached Files
File Type: cab Spigot_s_BlackCanvas.cab - [Click for QR Code] (4.61 MB, 504 views)
File Type: cab Spigot_s_BlackCanvas_v1.2.cab - [Click for QR Code] (4.11 MB, 258 views)
File Type: cab Spigot_s_BlackCanvas_v1.1.cab - [Click for QR Code] (4.59 MB, 195 views)
File Type: cab Spigot_s_BlackCanvas_v1.4.cab - [Click for QR Code] (4.61 MB, 977 views)
File Type: cab Spigot_s_BlackCanvas_v1.3.cab - [Click for QR Code] (3.83 MB, 360 views)
Last edited by spigot; 19th April 2010 at 05:52 AM.
 
 
3rd April 2010, 07:11 PM |#2  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
My man! You did it! and did it so fast! I have try it right now!Thanks bro!
3rd April 2010, 07:20 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
You're welcome. Let me know if it worked for you and if everything is ok.
3rd April 2010, 07:22 PM |#4  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
It's work! You make my D2 perfect! You will try the other color?
3rd April 2010, 07:26 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
I don't know. If there will be request, I could try it.
3rd April 2010, 09:55 PM |#6  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
not working on my pure
and i can't remove
i got a message that says that it can'y removed.

how can i remove it?
and why it's not workung on my device?

maby i need qvga?

what is the different i"m new in the block

thank you
3rd April 2010, 10:02 PM |#7  
Junior Member
Latvia
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by spigot

You're welcome. Let me know if it worked for you and if everything is ok.

On my Diamond 2 work very nice.This skin is WVGA resolution
4th April 2010, 06:13 AM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
potamica: what kind of device do you have? QVGA version? This is for Diamond2 which has wvga.
4th April 2010, 08:42 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Works fine
4th April 2010, 06:30 PM |#10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
New version with more contrast (thanks sualc)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CapScr0001_v1.1.jpg
Views:	783
Size:	55.6 KB
ID:	303939  
Last edited by spigot; 4th April 2010 at 07:06 PM.
5th April 2010, 11:53 PM |#11  
Senior Member
Flag Washington DC
Thanks Meter: 2
 
More
i have been waiting for this, its cool. but it looks more glossy than the original white dialer. any chance u could make an EXACT replica only black.

i think the buttons are slightly different looking as well

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes