Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more
Post Reply

Simple Question

10th April 2010, 11:29 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
I have been trying to do this for weeks.....all I want to do is have either Live Wallpapers on my NEW 2.1 Leak......root the leak (I hear you cant) or install Amon Ra's recovery image.....

Are either of these possible? Am I SOL? Thanks!
11th April 2010, 12:27 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Jacksonville, FL
Thanks Meter: 4
 
788 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
in your words .....if you are running leaked you are SOL
11th April 2010, 12:48 AM   |  #3  
jcase's Avatar
Forum Moderator / Senior Recognized Developer - Taco Vendor
Flag Sequim WA
Thanks Meter: 7,867
 
3,822 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Live Wallpapers is possible on leak, if you want to rewrite it.
11th April 2010, 12:55 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Thanks ppl...i guess im stuck with a non rooted 2.1 that i cant do stuff with....how about swype? Can I get that?
11th April 2010, 01:01 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by jcase

Live Wallpapers is possible on leak, if you want to rewrite it.

Any chance you can link me on a tutorial on how to do this? Thanks a lot man.
11th April 2010, 01:34 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
248 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by Mumblez2k9

Thanks ppl...i guess im stuck with a non rooted 2.1 that i cant do stuff with....how about swype? Can I get that?

yep you can, the search bar works really well for installing it, i KNOW there is a post, because i already asked about it not even 2 weeks ago...
11th April 2010, 02:00 AM   |  #7  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by Lemcott

yep you can, the search bar works really well for installing it, i KNOW there is a post, because i already asked about it not even 2 weeks ago...

Gotchya

www . geekword . net / swype-for-android-leaks-out-download-it-here/

Now I installed it as per directions....I was unable to uncheck the android keyboard because it was not in settings>Keyboards

Yet I did check the swype box....still is default keyboard
11th April 2010, 04:59 AM   |  #8  
ECLIPS3's Avatar
Senior Member
Flag Rochester, NY
Thanks Meter: 4
 
331 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
Re: Simple Question
Long press on any text box and select input method. Then click on swype.

Sent from my Eris using the XDA mobile application powered by Tapatalk
11th April 2010, 06:44 PM   |  #9  
WalkingTaco's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
345 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by Mumblez2k9

Thanks ppl...i guess im stuck with a non rooted 2.1 that i cant do stuff with....how about swype? Can I get that?

What stuff were you expecting to do? It's your own fault for installing the leak before doing some (any) research, anyway...hopefully OTA will come soon and we can root or hopefully install that. I'm running the second leak for the record.
11th April 2010, 07:29 PM   |  #10  
jcase's Avatar
Forum Moderator / Senior Recognized Developer - Taco Vendor
Flag Sequim WA
Thanks Meter: 7,867
 
3,822 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mumblez2k9

Any chance you can link me on a tutorial on how to do this? Thanks a lot man.

There is no tutorial, someone needs to do some java work, and I don't have the knowledge to do it. I can point a java dev in the right direction.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes