Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,296 Members 52,907 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP] Trackball Alert PRO (v1.2.13)

Tip us?
 
lilHermit
Old
#831  
lilHermit's Avatar
Retired Recognized Developer - OP
Thanks Meter 46
Posts: 1,043
Join Date: May 2009
Thanks, mortal300 for the informative post and for helping me debug over msn.
lilHermit
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Website: http://www.lilhermit.co.uk
Twitter: @lilH3rmit
Open source projects: Git
IRC: lilHermit on freenode
Market Apps: lilHermit
Donate: Buy me a beer
Issue tracker: http://issues.lilhermit.co.uk/
 
Agent Wax
Old
#832  
Agent Wax's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Apr 2010
Location: Lantana
Thanks to all you guys who worked on this and getting it up. Who would have ever thought that having a little blinking light that can change colors would be so freaking popular lol.
 
bigmase521
Old
#833  
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 741
Join Date: Jun 2007
Location: Northern Virginia
Quote:
Originally Posted by lilHermit View Post
The patch system only has Genuine CM6 at the moment but I'll be talking to djmcnz soon (in a couple of hours) on irc about getting an update to his rom in that patch engine.

TAP should be working on that rom without the need to update the framework however the new enable flash wont be available.

~
Also running Kang-o-rama and have the same error as Brett3rThanU. I thought it might work right off the bat since it's based on CM6-RC1 but clearly something is different. Patiently waiting for you to work things out with djmcnz Thanks for all of your hard work lilHermit.. TAP Pro is my most crucial app now.. damn you and your crack-like-colored-trackball-goodness!
 
watercool
Old
#834  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 404
Join Date: Apr 2010
Running kor too. I patched manually in ta pro (cm6). Works fine now.

Alert only working when screen is off. Is that ok/normal?

Edit, sorry! Everything ok. Always pulse was off (i checked that for sure, so I can confirm the bug that it unchecks sometimes automat.)
-- Donate? -- Dropbox --
 
djmcnz
Old
#835  
djmcnz's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1504
Posts: 5,484
Join Date: Oct 2009
Location: Amsterdam, NL
Quote:
Originally Posted by watercool View Post
Running kor too. I patched manually in ta pro (cm6). Works fine now.

Alert only working when screen is off. Is that ok/normal?

Edit, sorry! Everything ok. Always pulse was off (i checked that for sure, so I can confirm the bug that it unckecks sometimes automat.)
lol, that's perfect timing on your part I think...
[Nexus One], [Optimus 2x > /dev/null], [Galaxy Nexus], [Transformer Prime], [Nexus 5]
 
Brett3rThanU
Old
#836  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 95
Join Date: May 2010
I went ahead and patched manually too, so far no issues. Does it still blend colors when you have mutliple notifications?
 
djmcnz
Old
#837  
djmcnz's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1504
Posts: 5,484
Join Date: Oct 2009
Location: Amsterdam, NL
Yes, you can patch Kang-o-rama 1.0 b1 manually with the CM6 RC1 option if you have Trackball Alert Pro 1.2. I'll also be including a pre-patched framework in KoR 1.0 shortly.
[Nexus One], [Optimus 2x > /dev/null], [Galaxy Nexus], [Transformer Prime], [Nexus 5]
 
bigmase521
Old
#838  
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 741
Join Date: Jun 2007
Location: Northern Virginia
I was holding off originally, but I just patched kang-o-rama manually and it seems to be working as expected so far My "always pulse" setting didn't get unchecked though so maybe not everyone is experiencing this particular bug.

I think I read earlier that with the new patch system we should already be good to go for RC2+ right?
 
bigmase521
Old
#839  
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 741
Join Date: Jun 2007
Location: Northern Virginia
Quote:
Originally Posted by djmcnz View Post
Yes, you can patch Kang-o-rama 1.0 b1 manually with the CM6 RC1 option if you have Trackball Alert Pro 1.2. I'll also be including a pre-patched framework in KoR 1.0 shortly.
Confirming that manually patching works. Loving your KoR 1.0b1 djmcnz so glad you're building in the framework in the next release.. fantastic work by both you and hermit!
 
mortal300
Old
#840  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 166
Join Date: Nov 2009
Location: California
Quote:
Originally Posted by bigmase521 View Post

I think I read earlier that with the new patch system we should already be good to go for RC2+ right?
Hermit can u confirm this?

Sent from my Nexus One using XDA App
Nexus 5 - White 32GB - GSM - T-Mobile (Unlocked & Rooted - Stock KitKat 4.4.3 - Faux Kernel)
Nexus 7 - 16GB (Stock KitKat 4.4.2)
Nexus 4 - GSM - T-Mobile
Galaxy Nexus - GSM - T-Mobile
Nexus S - GSM - T-Mobile
Nexus One - GSM - T-Mobile
HTC G1 - GSM - T-Mobile

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes