FORUMS

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread

Win6.5.x Cores (23541,23563,216xx, 2190x) with ARA Support

18th April 2010, 08:18 AM |#21  
OP Senior Member
Flag Amman
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by 213182

hi how i have to apply the opera update file after flashing my rom with the 1st file?

I didnt understand u well, but if u need to update the opera, just download it in to SD, the run installer from ur device!!!
 
 
18th April 2010, 12:34 PM |#22  
Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 0
 
More
Feed Back
Hi,
Have Flashed your Jade_V1_ARA Rom .
I like the concept having the stabilty of the 6.1 Orignal Rom ,with functionability of the 6.5.5 ,especially ease of usage .
However I think there is still is lot of work to be done.The system seem to hang quite often and only a soft re set seems to be the solution.I am going to try your other Rom to see if its any better.
I wonder if its possible for you to make a "Lite" rom with the same concept.After I finish with my "personal customization" I have hardly have 20MB of Storage memory left.
Over all I think its a good idea,and with a little modifications ,it should turn out to be a very good rom.
Thanks once again,for all your effort.
Will keep you posted on any problems that I might have.
Regards,
Thomas
20th April 2010, 05:53 PM |#23  
OP Senior Member
Flag Amman
Thanks Meter: 5
 
More
Cool
New build is ready now, support more arabic functionality, just want to wait to check if i can make bilingual interface, also to modify more oem packages, and may rewrite some dlls like I did with OPAL.

PPL who agreed to remove all manila and switch to SPB Shell pls advise, also you can gave more hints and topics that could help me to build more powerful build.

Thx...
22nd April 2010, 10:41 AM |#24  
OP Senior Member
Flag Amman
Thanks Meter: 5
 
More
Rom Version 2 is uploaded
23rd April 2010, 06:21 PM |#25  
drmidoo's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 157
 
More
i tried v2 std arabic ... it is very good till now the only bugs for me are the vibration on taping close and start menu .... and obex inbox didn't work
any help please
23rd April 2010, 07:02 PM |#26  
drmidoo's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 157
 
More
there is big problem .... resco explorer not working on this rom is works in part of the screen ... i need help for this problem please ... it is big problem for me
24th April 2010, 07:23 PM |#27  
OP Senior Member
Flag Amman
Thanks Meter: 5
 
More
i will upload a fixed version 2night, hope it will fix ur problem
25th April 2010, 09:30 AM |#28  
drmidoo's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 157
 
More
Quote:
Originally Posted by mua30

i will upload a fixed version 2night, hope it will fix ur problem

i still have this problem with resco explorer 2010 ... it dosen't fit to screen .... and i cant live without resco explorer so any help in this problem
25th April 2010, 10:09 AM |#29  
OP Senior Member
Flag Amman
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by drmidoo

i still have this problem with resco explorer 2010 ... it dosen't fit to screen .... and i cant live without resco explorer so any help in this problem

Pal, Its not problem of my rom, its problem of 6.5.x branches which had buttom bar instead of top bar, like COM2.

Anyway, i had read somewhere for a solution for resco problem, i will search and upload fix for u, so smile man :)
25th April 2010, 12:04 PM |#30  
drmidoo's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 157
 
More
Quote:
Originally Posted by mua30

Pal, Its not problem of my rom, its problem of 6.5.x branches which had buttom bar instead of top bar, like COM2.

Anyway, i had read somewhere for a solution for resco problem, i will search and upload fix for u, so smile man :)

i know .. your rom is amazing i really like it as it is light and look like original htc roms ...... about resco explorer i searched and found e-native position fix but it didn't work for me ..... so if there is any other solution i will be thankful ...... and thanks again for the rom
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes