How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

Skyfire Beta v0.0.0.16694

OP Tweezydak1d

18th April 2010, 05:11 AM   |  #1  
Tweezydak1d's Avatar
OP Senior Member
Flag Sacramento, CA
Thanks Meter: 79
 
601 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
heres the sky fire browser.... i keep getting a fc on my nexus, maybe sumbody can get it to work

* Mod EDIT *

Links removed.
Last edited by hilaireg; 19th April 2010 at 04:09 AM.
18th April 2010, 05:41 AM   |  #2  
jlevy73's Avatar
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 1,307
 
9,269 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by lbj23numb1

heres the sky fire browser.... i keep getting a fc on my nexus, maybe sumbody can get it to work

* Mod EDIT *

Links removed.

Thanks I will give it a shot now. Nice find
Last edited by hilaireg; 19th April 2010 at 04:09 AM.
18th April 2010, 05:42 AM   |  #3  
dictionary's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 804
 
3,072 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Force closes. *shrug* .. oh well, lol
18th April 2010, 05:45 AM   |  #4  
jlevy73's Avatar
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 1,307
 
9,269 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Force close for me as well
18th April 2010, 05:47 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
1,137 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Hope someone can figure out why..
18th April 2010, 05:48 AM   |  #6  
Tweezydak1d's Avatar
OP Senior Member
Flag Sacramento, CA
Thanks Meter: 79
 
601 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
yeah hope sombody can fix it.... id like to check it out
18th April 2010, 06:01 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
1,137 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
This is weird, it works perfectly for me.
18th April 2010, 06:15 AM   |  #8  
jlevy73's Avatar
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 1,307
 
9,269 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by Eclair~

This is weird, it works perfectly for me.

How did you get it to work? I keep getting FC
18th April 2010, 06:16 AM   |  #9  
Member
Thanks Meter: 6
 
77 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
im also getting a force close message
18th April 2010, 06:19 AM   |  #10  
pjcforpres's Avatar
Senior Member
Flag CR
Thanks Meter: 28
 
1,306 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Are you sure it is the Beta and not the Alpha, which is reported to only work if your IMEI is tied to the app itself, thus making it so the alpha testers couldn't leak it.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes