FORUMS

Xiaomi Mi5 Specs Leaked, CyanogenMod SDK – XDA TV

CyanogenMod is going to release their own SDK! That and much more news is … more

Themes for SM-N910U Exynos Note 4

Samsung has too many phone variants for their flagships, which leaves out users incapable of getting … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 26 – May 2)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Great Camera Hardware, or Software?

Join us in a fun Sunday Debate on phone cameras. Come with your opinions and feel … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread

Playstation one emulator for windows mobile !

22nd April 2010, 08:21 PM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 75
 
More
Hi all !!

As you can see from the topic a wonderfull psone emulator is avaible for windows mobile, I haven't tested it yet because I haven't had much time but I have headr that it works great with our 1 ghz processor ! so let's try it out !
here the link : http://www.fpsece.net/
 
 
11th September 2010, 11:03 PM |#2  
Member
Flag Walsall
Thanks Meter: 3
 
More
tested out this little beauty and works great!
I get a steady 60 fps in all games and has run everything i have threw at it!
all we need now is accelerometer support : /
also i cant get the hardware buttons working properly when i assign them a function : (
12th September 2010, 01:24 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Yes i can confirm it s working great on s200,fullspeed or even a little better then on psx,and full audio in almost every game.The only problem is that you have to use a ps3 controller because of the resistive touchscreen that let you press only one button at time.I use zeemote controller with the gamepro driver to play but it s not a good controller,i think with dual shock 3 it s like to have a psx
12th September 2010, 10:13 AM |#4  
Member
Flag strasbourg
Thanks Meter: 1
 
More
work perfectly even with the accelerometre (for this you have to use the donate version of fpsece and have the HD2 sensor dll installed). The only game that i encounter problemes is with valkyrie profil. The Best playstation emulator on mobile (much better than the one on iphone or android).
14th September 2010, 12:52 PM |#5  
Junior Member
Flag near Freiburg
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by salemxp

work perfectly even with the accelerometre (for this you have to use the donate version of fpsece and have the HD2 sensor dll installed).

Can you pls explain how you configured the gsensor?
I'm using the FpseCE-Supporter-Version, Arto's Sense 3.6-ROM with included HD2-Sensor-DLLs. Other accelerometer-games like HTC-Teeter are working fine, but with FpseCE I didnīt manage to get the gsensor working...

Would be very great if you could help! thx
14th September 2010, 03:22 PM |#6  
Member
Flag strasbourg
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by freakyfreddy

Can you pls explain how you configured the gsensor?
I'm using the FpseCE-Supporter-Version, Arto's Sense 3.6-ROM with included HD2-Sensor-DLLs. Other accelerometer-games like HTC-Teeter are working fine, but with FpseCE I didnīt manage to get the gsensor working...

Would be very great if you could help! thx

first of all there's many video that you can see for enabled the gsensor on fpsece (here is a link http://www.youtube.com/watch?v=nOcvM8bHiZM). You also need a cab, that i found with the ocam rom's (thanks to him) witch is in russian, for calibrate your g sensor. Put your S200 flat on table, enable z_checkgsensor, and you have to tape on the grey box where you can see a 0. then it's done go too fpsece and enjoy. (Tomb raider or soul reaver with the g sensor is very funny, new game play i like it).

The cab is in attachment .
Attached Files
File Type: cab Alternative SensorSDK by Amper.cab - [Click for QR Code] (25.5 KB, 140 views)
15th September 2010, 08:13 AM |#7  
Junior Member
Flag near Freiburg
Thanks Meter: 0
 
More
Hey salemxp,

big thanks for your help. I installed "Alternative SensorSDK by Amper.cab" and now gsensor works fine. Much more fun now to play ps-games
22nd September 2010, 08:09 PM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 75
 
More
could you please posta little guide on make fpsece work on neotouch ? I did try one time but with no result....also I have some old original ps1 games but I don't remember how to get the image on the pc...
22nd September 2010, 11:08 PM |#9  
Member
Flag Walsall
Thanks Meter: 3
 
More
to get the iso's you can download some freeware called 'iso recorder' all instructions on how to use this should be on their website, or you can download them from http://romhustler.net/roms/psx and to the best of my knowledge because it is such an old system it is not illegal to download most games (any still copyrighted are not available on the site) : )
20th October 2010, 07:07 PM |#10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 75
 
More
I'm trying to configure fpsece by now....how I have to set this : ArmCoreV5= ???
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes