FORUMS

Color problem

12 posts
Thanks Meter: 0
 
By arthuredridge, Junior Member on 23rd April 2010, 05:59 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi all,

I've had my HD2 for quite some months, and it worked without any problems. However since lately the green's colors are all mixed up. White has become yellowish and creates blue horizontal lines. All other colors are pretty much screwed up as well.

I already tried soft reset, hard reset, reinstall rom, but nothing worked. Do you guys think it could be my radio or is my screen just screwed up?

Thanx,
arthur
 
 
23rd April 2010, 06:07 PM |#2  
anrabi4's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 6
 
More
Same thing happened to me recently... Recalibrating the G-Sensor seems to fix this, however. Give it a try and tell me what the results are.
23rd April 2010, 06:34 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Huh? recalibrating G-sensor? Well I tried, but did nothing much really...

thanks for the help anyway
23rd April 2010, 06:41 PM |#4  
anrabi4's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 6
 
More
hmm... sorry to hear that, mate... I was having the same problem, when one day I was using the SPB Shell's carousel and noticed that the G-sensor was horribly decalibrated. So I recalibrated it and the color problem went away immediately.

Maybe someone else has any ideas?
23rd April 2010, 08:01 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
someone an idea?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes