Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more
Post Reply

Will the HTC Incredible work out of the USA?

23rd April 2010, 06:18 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
I travel to China and Mexico for business, will the new HTC Incredible work over there??
24th April 2010, 12:06 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 2
 
31 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
the incredible has cdma 800/1900 bands so it should work in those countries. those countries have the same bands but don't quote me on that.
25th April 2010, 07:46 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 1
 
91 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
no it wont
the droid will not work over seas it need a gsm card in the back of it like blackberrys have and it does not

its a cdma phone and will not work over seas sorry
25th April 2010, 02:15 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
223 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by td2xda

I travel to China and Mexico for business, will the new HTC Incredible work over there??

CDMA is available in those countries but these devices don't support a R-UIM card. You would have to contact those carriers to have them add you to their network. I'm not sure how this would work if you are still under contract with Verizon. The easiest solution is to carry and unlocked GSM phone with you when you travel and use prepaid cards.

Edit: I forgot about Roaming. if you want to pay roaming charges you can roam there. Here is the CDMA roaming table with costs.
Last edited by deekjx; 25th April 2010 at 02:22 PM. Reason: added roaming info
25th April 2010, 02:24 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
223 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by sn95chico

the droid will not work over seas it need a gsm card in the back of it like blackberrys have and it does not

its a cdma phone and will not work over seas sorry

That is incorrect. See this table.
2nd May 2010, 10:10 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
cdma phones are limited to 40 countries, nothing in Europe. Useless to import this phone for use in the uk.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes