Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,650 Members 38,348 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Continue Working on this rom?
Continue fixing 61 50.83%
Continue fixing and add Sense 2.5 55 45.83%
Quit and just wait for someone else to port rom 4 3.33%
Voters: 120. You may not vote on this poll

Translated WWE 6.5.5 CE OS 5.2.23563(Build 5.2.23563) Radio Version 5005.1600.05

Tip us?
 
orly_mihai
Old
#31  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 606
Join Date: Feb 2009
Location: Cluj-Napoca
Quote:
Originally Posted by farazjk View Post
Is MMS working in this ROM?
No in my case i can't activate the settings:internet,wap,mms.

Does someone have a cab with the toshiba original keyboard?
 
Pawelss
Old
#32  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 79
Join Date: Aug 2009
every soft reset equals hard reset:< would flashing a stock rom first avoid it in future? in some devices it does. give me a while and I'll check that.
 
souljaboy
Old
#33  
souljaboy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 116
Posts: 2,065
Join Date: Apr 2009
any1 else confirm this SR>HR bug ?
 
farazjk
Old
#34  
farazjk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 250
Join Date: Apr 2009
Could it be that Nosker was right about this ROM being half baked??? The reason for so much free RAM can be that the ROM lacks some critical modules needed for proper functioning.

As users are getting deeper and deeper into its functionality and operations this ROM may not be as super as we initially believed it to be.
 
Novembre5
Old
#35  
Novembre5's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 60
Posts: 974
Join Date: Mar 2007
Location: Davie, FL

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Pawelss View Post
hmm yet another bug. after installing an icon set, it requires to reboot, and it makes a hard reset
Was the icon set for WM 6.5.5? I am not sure if that makes a difference, just thought that might be a possibility.
If you like my work BUY me a cup of coffee PLEASE ALSO, don't forget to say THANKS

 
Pawelss
Old
#36  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 79
Join Date: Aug 2009
it doesn't matter, even a turn off turn on sequence makes a hard reset. at least for me gonna flash a stock rom and then this one again to see if it makes any difference, can anyone else confirm the hard reset issue?
 
orly_mihai
Old
#37  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 606
Join Date: Feb 2009
Location: Cluj-Napoca
Quote:
Originally Posted by Pawelss View Post
it doesn't matter, even a turn off turn on sequence makes a hard reset. at least for me gonna flash a stock rom and then this one again to see if it makes any difference, can anyone else confirm the hard reset issue?
I was having the official uk 6.5 rom and after that i put the chinesse one and now this one translated and i don't have any problems.
 
Pawelss
Old
#38  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 79
Join Date: Aug 2009
yeah I had 6.5 uk rom then chineese for about 2 - 3 hours and then this one, performed a master clear and after that the hard reset thing came on:x I just realized that before the master clear it never did a hard reset, I even installed an icon pack w/o probs
 
Shujitzu
Old
#39  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 84
Join Date: Nov 2008
I'm using the rom for a good 20mins. I think its pretty good. network setting can be sent from toshiba's support site. just choose ur country and network and everything should work. a few minor things i've noticed like the other settings in chinese like the other guys have said. i've installed htc keyboard, you can't set as a permanent keyboard via settings. you have to hold on to the keyboard button for the options to change it.
and one funny thing is that everything is supersize for finger use.
 
Pawelss
Old
#40  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 79
Join Date: Aug 2009
so I guess the master clear thing doesn't work properly?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...