FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[ROM][WM 6.5] "Official" v1.00 [XIP/SYS 21854]

2,293 posts
Thanks Meter: 127
 
By frauhottelmann, Recognized Developer on 2nd May 2010, 12:06 AM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
27th June 2010, 11:48 AM |#201  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Problem
Hello all, I am new overhere. I tried the win 6,5 but the only message i get is that the software is not voor win CE. Is there sommeting i do wrong. Please help
many thnx
 
 
5th July 2010, 09:52 AM |#202  
nop2001's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Hi there...

I got a little bit of a problem - I flashed the "Official" 1.0 without checking if the stock HTC "European" ROM includes German if I needed to revert back -> FAIL

Would anybody please be so nice and upload a stock German (6.1) ROM that includes German for me to revert back?

Frau hottelmann, you surely have one?

Big thanks!
Last edited by nop2001; 5th July 2010 at 09:58 AM.
5th July 2010, 10:06 AM |#203  
frauhottelmann's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 127
 
Donate to Me
More
Here you go: http://shipped-roms.com/shipped/Rose....24DE_Ship.exe
5th July 2010, 10:10 AM |#204  
nop2001's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Thanks! Must have been blind, used the search and googled, but to no avail...

While I'm downloading...

There's a lot of text left untranslated when selecting German... Tried a few reboots & resets, wtitched English and German back and forth, but it did'n get any better...

Any progress on that?

Other than that: Nice ROM, will definitely stand by & try again!

5th July 2010, 07:09 PM |#205  
frauhottelmann's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 127
 
Donate to Me
More
You need to be more specific. What is still in English?
BTW: You have to reboot after you changed the language
7th July 2010, 06:15 PM |#206  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Italian Language
Hi,

this rom doesn't include italian, does it?

Will someone please include it?

Thank you!
7th July 2010, 06:59 PM |#207  
frauhottelmann's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 127
 
Donate to Me
More
It's not included, sorry. And I don't have time to include it right now. Maybe later (later like in August)
8th July 2010, 07:45 AM |#208  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Helo all.

First off, i am new to this, i have a lot of questions.

What is a radio file? is it what the phone uses to understand how to connect to a regions carrier?

Do i need to flash my radio to my region(asia) before or after i flash this rom?'

Does this rom include some kind of radio? does flashing the rom with the included files flash the radio as well?

And if the radio included is not for asia, what should i do to change it? do i need to change it?

Thank you very much
Last edited by Evning; 8th July 2010 at 07:53 AM.
8th July 2010, 10:50 PM |#209  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Hi all! I see this ROM doesn't have italian language support, but if I install it, can I use the xT9 in italian?
Then I have a newbie question: in the first post i find the file to download, but where do I find the instruction to flash the ROM?
9th July 2010, 10:44 AM |#210  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Ok, I managed to flash the ROM, but how can I get hte xT9 to work with Italian language? Please help me, this is extremely important for me!
I tried to copy the file ITlsUN.ldb that I had in the phone before the flash of the rom, and then I added the registry key to: HKLM\sofftware\tegic\et9\ldbfiles, but it seems the t9 doesn't know nearly no italian word, only few words are recognised correcly. (sorry for my english but I'm Italian, as you can suppose )
Last edited by stavoltafunzia; 9th July 2010 at 11:02 AM.
9th July 2010, 07:55 PM |#211  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
OK guys, I managed to fix the T9 for the Italian language and also the problem of the keyboard layout.
For the Italian xT9: in the ROM the files ITlsUN.ldb and ithdb.kdb are already present, you only need to add the following registry key:
-HLM\Software\tegic\et9\ime\kdbfiles add a string named 0610 with value ithdb.kdb
-HLM\Software\tegic\et9\ldbfiles add a string named 0110 with value ITlsUN.ldb
-HLM\Software\tegic\et9 add in the string AvaibleLanguages the value 0110

To fix the keyboard layout:
-HLM\Software\tegic\et9\IME\KeyboardLayoutFiles find the string named 077F and chancge the value to eT9.Rose.0410.kmap.txt
-Copy the attached file (eT9.Rose.0410.kmap.txt) to the windows folder

Now all should be ok
Attached Files
File Type: txt eT9.Rose.0410.kmap.txt - [Click for QR Code] (4.6 KB, 28 views)

Read More
Subscribe to Thread

Tags
rose, s740
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes