Android 5.0 Leaked for the Samsung Galaxy Note 3

Android Lollipop is still making its way to many new devices. Firmware updates have been … more

Learn to Sync Files Between Android And PC with Unison

Dropbox and similar cloud services are great if youre planning to keep your files … more

OnePlus Indian Ban Lifted, Android One Expanding – XDA TV

Android 5.0.1 Lollipop is available for the Nvidia SHIELD Tablet! That and … more

Nvidia and Robotics w/ Barrett Williams – XDA:DevCon 2014

Robotics continues to dominate our videos from this years XDA:DevCon 2014 in … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Andro Shark - Public Beta - vMarch3rd

OP jcase

3rd May 2010, 09:35 PM   |  #1  
jcase's Avatar
OP Forum Moderator / Senior Recognized Developer - Taco Vendor
Flag Sequim WA
Thanks Meter: 8,700
 
4,040 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=725692 <- new dump app.


EXPIRED
Please hold on for next release, this one has expired.


Andro Shark is an android packet sniffing app. It dumps all (wifi and/or 3g) traffic into a standard pcap file in /sdcard/androshark. This file can be read with wireshark, or any other application able to read pcap files.

This is the March 3rd version. This is the first public beta, so expect bugs. I will not be held responsible for damage or loss due to any software. My standard license applies, http://www.andirc.net/2010/04/standa...agreement.html.

To use Andro Shark you must agree to the above license.

Feedback/feature requests appreciated.
Last edited by jcase; 22nd July 2010 at 07:13 PM.
3rd May 2010, 10:22 PM   |  #2  
mothy's Avatar
Senior Member
Flag Fort Collins
Thanks Meter: 70
 
595 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Quote:
Originally Posted by jcase

Andro Shark is an android packet sniffing app. It dumps all (wifi and/or 3g) traffic into a standard pcap file in /sdcard/androshark. This file can be read with wireshark, or any other application able to read pcap files.

This is the March 3rd version. This is the first public beta, so expect bugs. I will not be held responsible for damage or loss due to any software. My standard license applies, http://www.andirc.net/2010/04/standa...agreement.html.

To use Andro Shark you must agree to the above license.

Feedback/feature requests appreciated.

Does it need root?
4th May 2010, 12:55 AM   |  #3  
jcase's Avatar
OP Forum Moderator / Senior Recognized Developer - Taco Vendor
Flag Sequim WA
Thanks Meter: 8,700
 
4,040 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Sorry, yes requires root.
4th May 2010, 03:58 PM   |  #4  
mothy's Avatar
Senior Member
Flag Fort Collins
Thanks Meter: 70
 
595 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
crap oh well, thanks. Hopefully they can root 2.1 leaks soon.
6th May 2010, 05:56 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
159 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
No root here so I can't test it, but just a few thoughts.

Is there a way to specify a capture filter in the program? Something ala libpcap's filters "IP 192.168.1.1".

Does it get killed by the task manager if left idle for a while?
7th May 2010, 01:15 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
200 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
Any way to view the .pcap output on the device?
7th May 2010, 03:21 AM   |  #7  
jcase's Avatar
OP Forum Moderator / Senior Recognized Developer - Taco Vendor
Flag Sequim WA
Thanks Meter: 8,700
 
4,040 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
nindoja, Its based on tcpdump, and if memory manager kills it tcpdump keeps running. Its a bug and I have fixed it. I just need to get it all packaged an uploaded sometime.\


Burko,

After i have the capture part done, I will look into that.
7th May 2010, 04:58 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
127 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
hmmm great potential, but i think something is broken with mine keeps stopping each time I try to get to the browser, maybe I'm doing something wrong
7th May 2010, 05:45 AM   |  #9  
jcase's Avatar
OP Forum Moderator / Senior Recognized Developer - Taco Vendor
Flag Sequim WA
Thanks Meter: 8,700
 
4,040 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pk198105

hmmm great potential, but i think something is broken with mine keeps stopping each time I try to get to the browser, maybe I'm doing something wrong

Possibly, I will update it this weekend. Possibly ad the ability to browse packets, or filter packets. Depends on my time. Do you happen to have autokiller or any memory management app setup?

Please report your device, and ROM back to me.
Last edited by jcase; 7th May 2010 at 05:47 AM.
7th May 2010, 01:26 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Any OS version requierements? It always says that this app cannot be installed. I have root of course and a 1.6 version.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes