Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,060 Members 52,163 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Some help for making the droid work

Tip us?
 
ReMix3D
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 47
Join Date: Jul 2008
Location: Strasbourg
Default Some help for making the droid work

I have a POLA100 with windows mobile 6.1 (anime rom 2.0 french) and android installed on ext2 partitions on my SD card.

I'm having heavy troubles making all the thing work.
When I install with polymod rom (2.1g) almost everything is working (exept camera for example) event wifi, but I can't install apps with the market because of "not enough space" ... wait a second, each ext2 partition is 1GB ...
When I install with an other rom, I can't have wifi (I don't use any data connection), so it isn't really usefull ...

And I don't want to remove windows mobile, cause windows allows me to use all of the capabilities of the phone (camera ...)

Is there any way to get my android market to work properly ?
 
Alex-V
Old
#2  
Alex-V's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 4,164
Posts: 7,958
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by ReMix3D View Post
I have a POLA100 with windows mobile 6.1 (anime rom 2.0 french) and android installed on ext2 partitions on my SD card.

I'm having heavy troubles making all the thing work.
When I install with polymod rom (2.1g) almost everything is working (exept camera for example) event wifi, but I can't install apps with the market because of "not enough space" ... wait a second, each ext2 partition is 1GB ...
When I install with an other rom, I can't have wifi (I don't use any data connection), so it isn't really usefull ...

And I don't want to remove windows mobile, cause windows allows me to use all of the capabilities of the phone (camera ...)

Is there any way to get my android market to work properly ?
Look here...post 175...this work

http://forum.xda-developers.com/show...651856&page=18

thanks to SuperJMN
 
ReMix3D
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 47
Join Date: Jul 2008
Location: Strasbourg
Thanks

In fact yes, that works I just tried it yepee

But, so the the eclair builds are not working on a pola100 ?
 
ReMix3D
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 47
Join Date: Jul 2008
Location: Strasbourg
So, no eclair build on pola100 ?

And for the warm donut, it looks like the camera definition is lower then on WinMo, i.e : with the barcode scanner, it's all blury and the phone can't scan a 2D barcode.

Normal ?
 
ReMix3D
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 47
Join Date: Jul 2008
Location: Strasbourg
New day, new problems.
I don't know why, but since yesteray I have heavy battery bugs.
I.E : the battery is going down very quick within android (50% in 2h) with almost nothing activated (no wifi/BT, no gps, no data connection, no sync and apps killed with task killer), and when I plug a usb cable, it doesn't charge.

Can somebody please help me ?
 
Alex-V
Old
#6  
Alex-V's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 4,164
Posts: 7,958
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by ReMix3D View Post
New day, new problems.
I don't know why, but since yesteray I have heavy battery bugs.
I.E : the battery is going down very quick within android (50% in 2h) with almost nothing activated (no wifi/BT, no gps, no data connection, no sync and apps killed with task killer), and when I plug a usb cable, it doesn't charge.

Can somebody please help me ?
donīt know why...but if i activate wifi...and deactivacte....i can charge
 
Alex-V
Old
#7  
Alex-V's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 4,164
Posts: 7,958
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by ReMix3D View Post
So, no eclair build on pola100 ?

And for the warm donut, it looks like the camera definition is lower then on WinMo, i.e : with the barcode scanner, it's all blury and the phone can't scan a 2D barcode.

Normal ?
if you are in the barcode scanner...please rotate the middle wheel for make it sharper...
 
ReMix3D
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 47
Join Date: Jul 2008
Location: Strasbourg
Thanks Alexander for the camera fix

For the battery, I haven't tried your method, but I note it in my mind. I restarded on WinMo, where the wifi was activated, I de-activated it and run haret to reboot on android. Now the battery is charging.
I'll check if it drops down quick again.

I'm looking at the battery info, the average temperature of my battery is 35°C, normal ?
 
ReMix3D
Old
#9  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 47
Join Date: Jul 2008
Location: Strasbourg
Well, I think I found the problem : I often run TaskKiller to reduce the charge on the processor, but it kills the battery update service, I just had to except it, now I know when it is charging.

But anyway, it android seems to use more battery then WinMo, normal ?
 
ReMix3D
Old
(Last edited by ReMix3D; 11th May 2010 at 05:08 PM.) Reason: foud solution myselft
#10  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 47
Join Date: Jul 2008
Location: Strasbourg
Hello, me again ! ^^

I was searching on my phone an option to enable auto-completion when writing.
Well, it works, but only for English ... and I'm French.

It seams that I don't have the French dictionary (not bundled in warm donut ?)

Is there a way to installer the French word dictionary on the phone, or must I absolutely use one of the non-free keyboard available on the android market ?

I've also seen that the HTC-IME keyboard looks pretty cool, but there is no version available for our phone, is there ?

[EDIT] I just tried AnySoftKeyboard, with includes a French dictionary, nice ! But for the HTC-IME ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA Xposed Tuesday: How to Control Google Play Wake Locks – XDA Developer TV

Xposed Modules are usually pretty simple. There are a few … more

Make Text Entry More Efficient with Macro Text Expansion

One of the best things about the modern day smartphone is its ability to save us … more

Fix KitKat WiFi Drops on Your Own

Despite introducing many useful features and overall great performance and enhancements,Android 4.4 KitKat … more

Bring Back Tablet UI on KitKat

Google presented their brand new UI for tablets alongsidethe release of Android 3.0 Honeycomb back in early … more