FORUMS

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more

Microsoft Reaches Pre-Install Agreement With New OEMs

As of late, Microsoft has been making a subtle but widespread play into the … more

Discover XDA: Discover Greater

We’ve all been there at some point in our XDA lives; we used to spend hours browsing over the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[APP] [GAME] Quake III on Nexus One

10th May 2010, 02:51 AM |#1  
OP Senior Member
Tustin
Thanks Meter: 64
 
More
http://www.youtube.com/watch?v=4Yp2jeZU9HQ

Plays silky smooth
 
 
10th May 2010, 03:01 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Can you post instructions how to do this plz?
10th May 2010, 03:21 AM |#3  
OP Senior Member
Tustin
Thanks Meter: 64
 
More
http://code.google.com/p/kwaak3/
10th May 2010, 03:45 AM |#4  
britoso's Avatar
Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 287
 
Donate to Me
More
Re: Quake III on Nexus One
Hmm it was pretty unplayable when I tried this last month (low fps). They must must have tweaked it or maybe its jit....Will retry.
10th May 2010, 04:30 AM |#5  
OP Senior Member
Tustin
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by britoso

Hmm it was pretty unplayable when I tried this last month (low fps). They must must have tweaked it or maybe its jit....Will retry.

runs perfect on mine no jit

running modaco desire rom with intersect raven kernel
10th May 2010, 06:37 AM |#6  
Senior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 31
 
More
Runs like crap for me, using 5.0.7 test on the N1.
10th May 2010, 06:55 AM |#7  
Paul22000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 150
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bobdude5

runs perfect on mine no jit

running modaco desire rom with intersect raven kernel

Lol what, you must be kidding.

I'm using the absolute lowest settings, no sound, and it's an absolute chopfest at less than 1 fps unless I stare at the ground.

What are your settings on?????







.
10th May 2010, 07:43 AM |#8  
OP Senior Member
Tustin
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by Paul22000

Lol what, you must be kidding.

I'm using the absolute lowest settings, no sound, and it's an absolute chopfest at less than 1 fps unless I stare at the ground.

What are your settings on?????

.

hmmm thats odd i didnt even touch the settings and im getting full speed

try the test version
http://code.google.com/p/kwaak3/downloads/list
10th May 2010, 09:02 AM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
darn, no quake3 disk...
10th May 2010, 09:07 AM |#10  
behelit's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 12
 
More
did they add touch controls yet?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes