Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Taskbar][18.05.10] DINIK - Anastasia - Taskbar [v1.5][+Start Icon]

OP dinik

15th May 2010, 08:37 AM   |  #241  
philcat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
278 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by richmondo

did you do the obvious, soft reset? Try this cab attached

I couldn't get the .dll to copy across to Windows, even with Total Commander, but your .cab worked a treat and now the volume control is back in the Music Tab, thanks a lot.
15th May 2010, 08:44 AM   |  #242  
esociarius's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
151 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Thank you very much
Dear Mr Dinik
Thank you very much for a realy wonderful Taskbar. It works fantastic on Artemis 13.
One question: Is the roaming-icon also skinned?

Greetings from Bavaria

esociarius
15th May 2010, 08:51 AM   |  #243  
RichmondoUK's Avatar
Senior Member
Flag Eastbourne
Thanks Meter: 13,218
 
2,427 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by philcat

I couldn't get the .dll to copy across to Windows, even with Total Commander, but your .cab worked a treat and now the volume control is back in the Music Tab, thanks a lot.

Glad i can help
15th May 2010, 08:56 AM   |  #244  
Marcdu81's Avatar
Senior Member
Flag Tarn
Thanks Meter: 15
 
1,161 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
Hi,no change for me after copying htcvolumecontrol.dll ... ( 1.66 rom ) .
15th May 2010, 08:58 AM   |  #245  
RichmondoUK's Avatar
Senior Member
Flag Eastbourne
Thanks Meter: 13,218
 
2,427 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Marcdu81

Hi,no change for me after copying htcvolumecontrol.dll ... ( 1.66 rom ) .

Hi i posted a cab a few posts ago. try that. pls let me know
15th May 2010, 09:01 AM   |  #246  
Marcdu81's Avatar
Senior Member
Flag Tarn
Thanks Meter: 15
 
1,161 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
Yes i already test it ( i test the zip file and the cab ) , and it doesn't work .
15th May 2010, 09:03 AM   |  #247  
Senior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 16
 
176 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by Marcdu81

Yes i already test it ( i test the zip file and the cab ) , and it doesn't work .

  • I renamed existing file with TotalCommander i.e. bak_*.*
  • copied new file
  • reset
  • worked fine
15th May 2010, 09:05 AM   |  #248  
Marcdu81's Avatar
Senior Member
Flag Tarn
Thanks Meter: 15
 
1,161 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
I do the same thing,still unchanged ...
15th May 2010, 09:19 AM   |  #249  
RichmondoUK's Avatar
Senior Member
Flag Eastbourne
Thanks Meter: 13,218
 
2,427 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Marcdu81

I do the same thing,still unchanged ...

got the new sdkcerts installed as well as old (old has more certs than new one). you'll find both on first page on this thread
15th May 2010, 09:48 AM   |  #250  
Junior Member
Flag vsetin
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Quote:
Originally Posted by richmondo

did you do the obvious, soft reset? Try this cab attached

after installing this cab, everything OK, now i see volume bar in music tab, copilot too...thx richmondo..good work..

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
anastasia, dinik, taskbar, theme
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes