Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,878 Members 37,263 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Taskbar][18.05.10] DINIK - Anastasia - Taskbar [v1.5][+Start Icon]

Tip us?
 
philcat
Old
#241  
philcat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 278
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by richmondo View Post
did you do the obvious, soft reset? Try this cab attached
I couldn't get the .dll to copy across to Windows, even with Total Commander, but your .cab worked a treat and now the volume control is back in the Music Tab, thanks a lot.
Philcat always MTTYs & HRs
 
esociarius
Old
#242  
esociarius's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 151
Join Date: Dec 2009
Default Thank you very much

Dear Mr Dinik
Thank you very much for a realy wonderful Taskbar. It works fantastic on Artemis 13.
One question: Is the roaming-icon also skinned?

Greetings from Bavaria

esociarius

HTC Sensation
- ROM: Elegancia Pegasus 3.2.0
- Kernel: SebastianFM 1.5.2 1.5 GHz
- Radio: 11.76A.3504.00P_11.24A.3504.31_M
 
RichmondoUK
Old
#243  
RichmondoUK's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 12184
Posts: 1,908
Join Date: Jan 2008
Location: Eastbourne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by philcat View Post
I couldn't get the .dll to copy across to Windows, even with Total Commander, but your .cab worked a treat and now the volume control is back in the Music Tab, thanks a lot.
Glad i can help
 
Marcdu81
Old
#244  
Marcdu81's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 1,159
Join Date: May 2006
Location: Tarn
Hi,no change for me after copying htcvolumecontrol.dll ... ( 1.66 rom ) .
 
RichmondoUK
Old
#245  
RichmondoUK's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 12184
Posts: 1,908
Join Date: Jan 2008
Location: Eastbourne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Marcdu81 View Post
Hi,no change for me after copying htcvolumecontrol.dll ... ( 1.66 rom ) .
Hi i posted a cab a few posts ago. try that. pls let me know
 
Marcdu81
Old
#246  
Marcdu81's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 1,159
Join Date: May 2006
Location: Tarn
Yes i already test it ( i test the zip file and the cab ) , and it doesn't work .
 
idephili
Old
#247  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 176
Join Date: May 2009
Location: Hamburg
Quote:
Originally Posted by Marcdu81 View Post
Yes i already test it ( i test the zip file and the cab ) , and it doesn't work .
  • I renamed existing file with TotalCommander i.e. bak_*.*
  • copied new file
  • reset
  • worked fine
Excalibur - TouchPro - HD2 - Sensation

My tiwili-Mods: GlossyNotificationIcons - Transparent status bar - Proper Currency
 
Marcdu81
Old
#248  
Marcdu81's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 1,159
Join Date: May 2006
Location: Tarn
I do the same thing,still unchanged ...
 
RichmondoUK
Old
#249  
RichmondoUK's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 12184
Posts: 1,908
Join Date: Jan 2008
Location: Eastbourne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Marcdu81 View Post
I do the same thing,still unchanged ...
got the new sdkcerts installed as well as old (old has more certs than new one). you'll find both on first page on this thread
 
marek_proksa
Old
#250  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Jun 2008
Location: vsetin
Quote:
Originally Posted by richmondo View Post
did you do the obvious, soft reset? Try this cab attached
after installing this cab, everything OK, now i see volume bar in music tab, copilot too...thx richmondo..good work..

Tags
anastasia, dinik, taskbar, theme
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes