Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Phone & SD Card Problem?

OP Fame123

11th May 2010, 05:45 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
172 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Hi

Recently have had problem with my SD card and phone.

Somehow on my sd card name has been changed and now nothing works for me?

In real terms: originally when clicking from my phone, it had two options: my device, storage card.

Now somehow it automatically has been renamed to storage card2, other folder of storage card has only one program of opera 10. Everything else has moved over to storage card2.

Hence everything that I had on my phone doesn't work at all. All my icons have gone to square shaped, you know the default/error icon?

(i) Im trying to move over eveything to original storage card folder but no luck.
(ii)I'm trying to delete original 'storage card' folder and rename the 'storage card folder2' to 'storage card' but still no luck.
(iii) what's the best way to overcome this issue?

Has anyone else had this problem?

Please can someone help and advice me into the right direction.

thanks in advance
12th May 2010, 01:00 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Kuwait City
Thanks Meter: 0
 
119 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
I had this issue , i think twice.

What I did is deleted the folder that didn't have anything in it.

It could be the Storage Card or Storage Card2 , make sure you delete the empty one.

And then soft reset.

then it should go back to normal.
12th May 2010, 11:02 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
172 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by Meiyo

I had this issue , i think twice.

What I did is deleted the folder that didn't have anything in it.

It could be the Storage Card or Storage Card2 , make sure you delete the empty one.

And then soft reset.

then it should go back to normal.

Hi Meiyo

Okay thanks, will give this a shot and hope it works for me to.

Thanks, really appreciated that you replied.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes