App Review: Calculating Your Android Calculator Options

Sure, everyone has a default Calculator and its something that you dont think about … more

MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more
Post Reply

[HOW-TO] Circle battery with % in the middle (rooted) + froyo

11th May 2010, 10:24 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
234 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Hi All

I've edited services.jar, so we can use circle battery with sense roms. You need to have rooted device and MCR r1 and R3 ROM.

Froyo version tested on DEFROST 2.0 Rom (for froyo I've updated just the code (services.jar) not the framework, but I'm sure some of the devs will take care of that ;) )

For android 2.1 :

Code:
1. Start recovery
2. Do nandroid backup 
3. Place update_signed.zip or update-froyo-signed.zip to SD and flash,
For android 2.2 (froyo) without HTC sense :

Code:
1. Start recovery
2. Do nandroid backup 
3. Place update-froyo-signed.zip to SD and flash,
If you have odexed /system/app this mod won't work for you. Look for *.odex files in the /system/app folder.

The theme used here is not my work!! all credits for theme go to PaY87
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	desire_ccbat.png
Views:	9690
Size:	11.6 KB
ID:	325003  
Attached Files
File Type: zip update_signed.zip - [Click for QR Code] (3.13 MB, 3562 views)
File Type: zip update-froyo-signed.zip - [Click for QR Code] (623.5 KB, 2551 views)
Last edited by kubino99; 19th July 2010 at 01:03 PM.
11th May 2010, 11:09 PM   |  #2  
ephumuris's Avatar
Senior Member
Flag Hull
Thanks Meter: 480
 
3,145 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Got stuck in a boot loop after doing this. Not sure why or how to fix it...other than a new rom
11th May 2010, 11:17 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Impossible to start the phone , phone is starting but all processus failed to start ! how is it possible to remove that ? or to do it work ?
11th May 2010, 11:21 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by ephumuris

Got stuck in a boot loop after doing this. Not sure why or how to fix it...other than a new rom

Thanks for the warning.
12th May 2010, 12:06 AM   |  #5  
Bart1981's Avatar
Senior Member
Flag Utrecht
Thanks Meter: 55
 
743 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
Good to read the warning...
Almost flashed this..
12th May 2010, 12:12 AM   |  #6  
Senior Member
London
Thanks Meter: 22
 
134 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
More
Quote:
Originally Posted by ephumuris

Got stuck in a boot loop after doing this. Not sure why or how to fix it...other than a new rom

Even got my phone into recovery but stopped at right time...thanks for the warning......really want this mod though..
12th May 2010, 12:22 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
what is exactly the file service.jar ? any link with app installed on the phone ?
12th May 2010, 05:49 AM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
234 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by ephumuris

Got stuck in a boot loop after doing this. Not sure why or how to fix it...other than a new rom

Forgot to mention it will not work on CM ROMs.
Which ROM you are using? This is for sense ROMs I have tested this on MCR r1.
12th May 2010, 07:53 AM   |  #9  
ephumuris's Avatar
Senior Member
Flag Hull
Thanks Meter: 480
 
3,145 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by kubino99

Forgot to mention it will not work on CM ROMs.
Which ROM you are using? This is for sense ROMs I have tested this on MCR r1.

Yeah was using a CM Rom. I had to flash my Rom again but luckily what I lost was minimal!
12th May 2010, 08:04 AM   |  #10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
234 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by ephumuris

Yeah was using a CM Rom. I had to flash my Rom again but luckily what I lost was minimal!

There was no need to flash. All you have to do was replace services.jar file with the one from CM ROM. When I have some spare time i'll try to do CM version.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes