Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,749 Members 40,612 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[TESTED 100% WORKING] Quickest way to get MR2 for those of you who can't get it!

Tip us?
 
bob2k4
Old
#31  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 105
Join Date: Apr 2008
maybe, do you restart after installing the cabs? or just power down and then SEUS?
 
rsx19
Old
(Last edited by rsx19; 17th May 2010 at 02:30 AM.)
#32  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 527
Join Date: Mar 2010
well im reinstalling the cabs again so ill update once thats done, in like another hour ZZZ

Second times the charm, im loving 6.5.3 except for the fact that i cant figure out how to use swype
 
rsx19
Old
#33  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 527
Join Date: Mar 2010
r3 cab mirrors!

http://rapidshare.com/files/388127600/r3.rar.html

http://hotfile.com/dl/43253929/3e33bd3/r3.rar.html

http://depositfiles.com/en/files/lh54nvzt4

http://www.megaupload.com/?d=35LZ05OO
 
BRAIN_STEW
Old
#34  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 58
Join Date: Apr 2010
@all

this method DOES work i have done it myself, i was on GENERIC_SG and i am now on GENERIC_UK

when you reach the SE Customization screen this is were you do a soft reset. when the phone loads back up when it gets to the customization screen you will be prompted that there was an error and would you like to run the customization(this is were you click 'NO'). during the installation of the cabs you will need to reset twice and remember to click no when the customization screen comes up.

also although royalbloodvi's instructions say install all cabs, this is not technicaly true, i missed out the following;
boingomobile
googlepanel
growingpanel
pixelcityday
pixelcitynight
x2_saturn
x2_saturn_light
x2_titan
zzhideUIrotation
zzzz_accelormeter_disable

these are applications/panels/themes and small registry settings that wont make a difference if you install them or not.
 
kronos1
Old
(Last edited by kronos1; 17th May 2010 at 02:37 AM.)
#35  
kronos1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 234
Join Date: May 2009
Not working...try twice to do the job and updater start downloading firmware but when it comes to puting firmware in the phone it eject error...phone can not been updated..check this check that...bla bla...so l can not do the update.
when l manually update all cabs restart twice phone after booting first pop up "pnp..is not valid app it was for previous version of windows" sorry for non accuracu but l am tired and pist off..

Can some one put online cabs for X2 SW R3AA035 because UK version apparently not working on mine...please...Mine is Generic EN in phone..originally
 
rsx19
Old
#36  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 527
Join Date: Mar 2010
I think the cabs from SW and UK are exactly the same since they are EXACTLY the same size.

but anyways here are the SW files

http://depositfiles.com/en/files/24cpii4av

http://rapidshare.com/files/388191432/r3_sw.rar.html

http://www.megaupload.com/?d=URZ573BX

http://hotfile.com/dl/43279175/0a9810e/r3_sw.rar.html
 
BRAIN_STEW
Old
#37  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 58
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by kronos1 View Post
Not working...try twice to do the job and updater start downloading firmware but when it comes to puting firmware in the phone it eject error...phone can not been updated..check this check that...bla bla...so l can not do the update.
when l manually update all cabs restart twice phone after booting first pop up "pnp..is not valid app it was for previous version of windows" sorry for non accuracu but l am tired and pist off..

Can some one put online cabs for X2 SW R3AA035 because UK version apparently not working on mine...please...Mine is Generic EN in phone..originally
did you delete the stuff in this dir on your computer??

\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db

if you did not then that would explain why it did not work.

ohh and yes i forgot about the pnp thing, that sorts itself out when SEUS re-installs MR2 for you
 
RUZY
Old
(Last edited by RUZY; 17th May 2010 at 06:12 AM.)
#38  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2009
Worked perfectly for me and important thing is that after installing R3A cabs a restart is needed,and be advised that the mr2 size must be 126.8Mb not 123.1Mb.If after connecting device to SEUS see 123.1Mb as the file to be downloaded,be sure that you have done something wrong it must be 126.8Mb in order to Mr2 to be installed,by the way my version was generic_en and now is switched to generic_uk with mr2 installed and x2 is very smooth till now thanks to every one
 
royalbloodvi
Old
#39  
Senior Member - OP
Thanks Meter 81
Posts: 969
Join Date: Sep 2009
First post edited to explain easier and extracted cabs link provided. Enjoy.
 
luckyjun85
Old
(Last edited by luckyjun85; 17th May 2010 at 08:06 AM.)
#40  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 71
Join Date: Dec 2009
Location: KL
Hi royalbloodvi,

Can i just hard reset my phone without using SEUS to re-install the MR1 for the 1 step?

edit........
Yes..its work without re-install the MR1 update...just hard reset---> customization screen (soft-reset) for the step 1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Get Better Debug Data with Crash Report SDK

Developing an application is a hard and often times ungratifying task. It also requires quite a … more

Navigate to Your Favorite Places with LocationDetector

If you’re enjoying an active way of life, you probablytravel a lot, go fishing, … more

LifeStats Automatic Journal Keeps Tabs of Your Day

Most of us live very active lives. This is after all why we’re fans of mobile … more

Android App Review: Hide Your Files with Androignito – XDA Developer TV

Stop right now, look at your phone, and see how many pictures, … more