Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,784,161 Members 42,151 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

tricking websites to provent them showing me the mobile or iphone version

Tip us?
 
yeahdisk
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Jul 2007
Default tricking websites to provent them showing me the mobile or iphone version

Is there a way I can access websites on my HTC desire - but instead of these clever websites 'recognising' I am using a mobile device (and therefore automatically showing me their mobile/iphone version) I jst want to see the normal website!

Ebay is a great example but there are others.

Cheers
 
luckypoop
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Dec 2009
I think there's an option for your browser to choose between mobile/normal webpage versions
 
EroThraX
Old
#3  
EroThraX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 256
Join Date: Mar 2010
Location: Brighton
Quote:
Originally Posted by yeahdisk View Post
Is there a way I can access websites on my HTC desire - but instead of these clever websites 'recognising' I am using a mobile device (and therefore automatically showing me their mobile/iphone version) I jst want to see the normal website!

Ebay is a great example but there are others.

Cheers
If they are still showing as mobile even with mobile view turned off you can change a setting in the debug.

First you need to type about:debug in the browser to activate the settings, then go into the settings menu and scroll down until you find 'UAString', if you click that you will have the option to choose between; Android; Desktop and iPhone. If you choose Desktop it should stop displaying mobile websites.
 
StuMcBill
Old
(Last edited by StuMcBill; 16th May 2010 at 08:37 PM.)
#4  
StuMcBill's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 101
Posts: 1,680
Join Date: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by EroThraX View Post
If they are still showing as mobile even with mobile view turned off you can change a setting in the debug.

First you need to type about:debug in the browser to activate the settings, then go into the settings menu and scroll down until you find 'UAString', if you click that you will have the option to choose between; Android; Desktop and iPhone. If you choose Desktop it should stop displaying mobile websites.
about:debug doesn't do anything on my browser?

Doh, read it properly and I figured it out!!

Any more secret settings that are available in Android that I don't know about?

Is there anyway you can apply certain User Agents to specific bookmarks? I prefer some iphone versions of sites, and would like them to automatically go to that version when I click the bookmark, but would like the default to be Android?
 
godsosall
Old
#5  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 42
Join Date: Mar 2010
Try Dolphin HD or skyfire they have the option and easy to change
 
pascanu
Old
#6  
pascanu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 545
Join Date: Jan 2009
Location: Tg. Mures
Quote:
Originally Posted by StuMcBill View Post
about:debug doesn't do anything on my browser?

Doh, read it properly and I figured it out!!
Would you enlighten me to? I haven't figured how to do it.
Nexus 4
Stock - rooted
--------------------------------------------------------------------
Galaxy Nexus
ROM: Manhattan IC120
Baseband: I9250XXKL1
--------------------------------------------------------------------
HTC Desire - CM7
--------------------------------------------------------------------
unlocked black G1 => "Hall of Fame" drawer
 
bugmenever
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 310
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by pascanu View Post
Would you enlighten me to? I haven't figured how to do it.
type about:debug and hit enter. it won't do anything, but then go menu -> more -> settings and you should have a 'debug' section at the bottom of the normal settings. if it doesn't work first time try it again.
 
pascanu
Old
(Last edited by pascanu; 17th May 2010 at 08:37 AM.)
#8  
pascanu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 545
Join Date: Jan 2009
Location: Tg. Mures
Quote:
Originally Posted by bugmenever View Post
type about:debug and hit enter. it won't do anything, but then go menu -> more -> settings and you should have a 'debug' section at the bottom of the normal settings. if it doesn't work first time try it again.
Thanks! I had to try several times until it worked but eventually it did.
Now I have to figure out what all those settings are, especially this one.
Code:
Set default wrap ratio after smart zoom
Anybody knows exactly what it does?!
Nexus 4
Stock - rooted
--------------------------------------------------------------------
Galaxy Nexus
ROM: Manhattan IC120
Baseband: I9250XXKL1
--------------------------------------------------------------------
HTC Desire - CM7
--------------------------------------------------------------------
unlocked black G1 => "Hall of Fame" drawer

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes