Post Reply

G1 Battery in the Incredible?

OP minibowmatt

17th May 2010, 03:27 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
I have a G1 battery sitting around. Can I use that as an extra battery for my incredible?
17th May 2010, 04:56 PM   |  #2  
Senior Member
Flag gulfport, ms
Thanks Meter: 17
 
777 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
More
I seriously doubt it... incredible battery is A TON thinner than the g1 IIRC, and I doubt the contact points would line up correctly. also, check your voltages and mAh if you do decide to try it. if the voltage is higher on one than the other, you could very well fry the internals
17th May 2010, 05:41 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
276 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Re: G1 Battery in the Incredible?
Not sure about the g1 battery, I know that the DI battery is exactly the same as the eris.

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App
18th May 2010, 03:22 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Central California
Thanks Meter: 6
 
756 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
I'm pretty sure the only HTC batteries that are compatible with the DI is the Eris and the Touch Pro 2.
18th May 2010, 06:05 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
827 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Eris, Tilt2, TP2... Ebay from $7.00 to $14.99

1500mAH and lasts about 30% longer from my tests over the past 2 days.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes