FORUMS

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

[32b & 32a - Test] *Official* CR_ Got Froyo Release

614 posts
Thanks Meter: 381
 
By Azuske, Senior Member on 22nd May 2010, 12:03 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
28th May 2010, 11:48 PM |#501  
enatefox's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Long weekend ahead, I'll put a flashable update for noobs and to try to eliminate "experimenters" from accidently a whole ROM. I was hoping to wait until WIFI was fixed as I am able to turn that on, just not able to scan+connect but that is about 70% fixed.

deanage1983, linpack and froyo used to date but he got all coniving, showing up at froyo's work and slashing the tires on her Geo at night. After switching phone #'s several times, deleting her "social networking" accounts and moving to a small town in Nebraska, linpack swore that he would never show a meaningful score for her. With a new life ahead, she moved up to a Maserati and she flies while letting Cyanogen ride shotty. But linpack will never know b/c he lost the game. Or something like that.. don't worry about the score-- this is redikulusly fast.
 
 
29th May 2010, 12:07 AM |#502  
ChiefzReloaded's Avatar
Recognized Developer
Flag Lebanon, OR
Thanks Meter: 216
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by enatefox

Long weekend ahead, I'll put a flashable update for noobs and to try to eliminate "experimenters" from accidently a whole ROM. I was hoping to wait until WIFI was fixed as I am able to turn that on, just not able to scan+connect but that is about 70% fixed.

deanage1983, linpack and froyo used to date but he got all coniving, showing up at froyo's work and slashing the tires on her Geo at night. After switching phone #'s several times, deleting her "social networking" accounts and moving to a small town in Nebraska, linpack swore that he would never show a meaningful score for her. With a new life ahead, she moved up to a Maserati and she flies while letting Cyanogen ride shotty. But linpack will never know b/c he lost the game. Or something like that.. don't worry about the score-- this is redikulusly fast.

thats AWESOME!!
29th May 2010, 12:10 AM |#503  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by dcwilliams84

Ha Ha Ha! To funny.

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App

Before you continue your "ha ha", I wasn't talking about this rom, but in general. And you forgot an o in too.
29th May 2010, 12:59 AM |#504  
skinnyveganboy's Avatar
Senior Member
Flag Victorville, CA
Thanks Meter: 12
 
Donate to Me
More
Angry
Quote:
Originally Posted by enatefox

long weekend ahead, i'll put a flashable update for noobs and to try to eliminate "experimenters" from accidently a whole rom. I was hoping to wait until wifi was fixed as i am able to turn that on, just not able to scan+connect but that is about 70% fixed.

Deanage1983, linpack and froyo used to date but he got all coniving, showing up at froyo's work and slashing the tires on her geo at night. After switching phone #'s several times, deleting her "social networking" accounts and moving to a small town in nebraska, linpack swore that he would never show a meaningful score for her. With a new life ahead, she moved up to a maserati and she flies while letting cyanogen ride shotty. But linpack will never know b/c he lost the game. Or something like that.. Don't worry about the score-- this is redikulusly fast.

i lost the game
29th May 2010, 01:04 AM |#505  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
eh what. this is like "wow"

certainly a great lost to the end-user.
29th May 2010, 01:18 AM |#506  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Thumbs up Large package
Quote:
Originally Posted by yutsoku

Trying to make it as noob friendly as possible?

Huh Huh you said LARGE PACKAGE

It worked great for me... Thanks!!
29th May 2010, 01:23 AM |#507  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by enatefox

If you have ADB set up and an EXT partition on your SD card, a very quick way to A2SD is in recovery:

Code:
mount -a
mv /data/app /system/sd/app
ln -s /system/sd/app /data/app
If you want to put system apps there too (free up ~45MB):
mv /data/app_s /system/sd/app_s
ln -s /system/sd/app_s /data/app_s
Want an extra 19MB?
mv /data/framework_s /system/sd/framework_s
ln -s /system/sd/framework_s /data/framework_s
then reboot.

If you fail at it you can revert by:
Code:
mount -a 
rm /data/app 
mv /system/sd/app /data/app
etc, for any or all of the 3 folders. When I post an update, it will include a script to do this for you.

I tried this and I got a ton of errors: "mv: write error: No space left on device". I have a 512MB ext2 partition on the SD card. Is that not enough? The partition was empty when I tried it...

In any case I think it is safer to copy and then delete than move.
Last edited by grennis; 29th May 2010 at 01:32 AM.
29th May 2010, 02:10 AM |#508  
yutsoku's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati, Ohio
Thanks Meter: 81
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by grennis

I tried this and I got a ton of errors: "mv: write error: No space left on device". I have a 512MB ext2 partition on the SD card. Is that not enough? The partition was empty when I tried it...

In any case I think it is safer to copy and then delete than move.

I got the same error. I had a 1gb partition, thought it might have been full so backed up and repartitioned it to 2gb and it still did that. So you're not alone on that one. :P
29th May 2010, 03:11 AM |#509  
TJ Gonz's Avatar
Member
Flag Princeton, Texas
Thanks Meter: 0
 
More
So i got to looking and i remembered that i changed my SPL. Could that be the reason this ROM won't boot?(Spl# is in my sig) And before i start getting questions on why i changed it... i didn't like the MyTouch 3G splash screen so i made my own.
29th May 2010, 03:29 AM |#510  
dcwilliams84's Avatar
Member
SomeWhere, CA
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by yingjai

Before you continue your "ha ha", I wasn't talking about this rom, but in general. And you forgot an o in too.

Dude take it easy! We all have had epic fails at one time or another. The only way to really learn things in life is to try it yourself.

We all make mistakes. I know I have. But still gotta admit it is funny.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
tanks
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes