Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

G1 won't go past sign in screen after master reset and reflashed.

OP josh_prayyforplagues

28th May 2010, 08:54 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 0
 
125 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
so long story short. I "bricked" my G1 at some point and then reflashed it back to 1.5, worked fine. Did something, idr, had to reflash it back to 1.5 again, and now it wont go past the sign in screen. every time i try to sign in, it wont connect to the google servers. i tried reflashing the same rom, and it wont go. i leave the phone on for several days at a time and try again, no matter what it wont pass the sign in screen, can someone help me? this is the wiki thread, from cyanogen, i used to reflash....

http://wiki.cyanogenmod.com/index.ph...to_CyanogenMod

any help is appreciated.
28th May 2010, 10:15 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
I have the same problem, too. Don't worry it's just the Google servers being dumb.
28th May 2010, 02:02 PM   |  #3  
supremeteam256's Avatar
Senior Member
Flag www.androidoverdrive.com
Thanks Meter: 4
 
1,744 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Can you flash a rom where you can bypass the sign in screen or sign in with wifi
1st June 2010, 08:24 AM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 0
 
125 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
anyone with a solution.. please?
1st June 2010, 02:30 PM   |  #5  
Account currently disabled
Thanks Meter: 96
 
2,645 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Amazing that so many people can't figure out how to use the SEARCH BUTTON!!!!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=452316
1st June 2010, 02:32 PM   |  #6  
Account currently disabled
Thanks Meter: 96
 
2,645 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
And you'll note the DATE on that post... NOVEMBER 2008. That's about ONE MONTH after this hardware first became available, so no excuses for being stupid here!
1st June 2010, 06:51 PM   |  #7  
domii's Avatar
Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 4
 
81 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by lbcoder

Amazing that so many people can't figure out how to use the SEARCH BUTTON!!!!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=452316

Got the right...:P

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes