AOSP Lollipop 5.1.0 for LG Optimus 4X HD

One of the main rivals of the legendary Samsung Galaxy SIII, the LG Optimus 4X HD has received … more

S6 Pre-orders on T-Mobile are Arriving

T-Mobile appears to be first off the mark with delivering the S6, as some customers are already … more

Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Cant text or make calls even with signal bars.........

28th May 2010, 03:20 PM   |  #1  
OP Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
yup, i need to reboot in order to be able to do so. its weird, at first it happened once in a while, now it happens a lot. does anyone have this issue?
28th May 2010, 05:45 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 1
 
86 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
This actually happend to me a couple moments ago but I have no idea how/why it happened.
28th May 2010, 06:51 PM   |  #3  
mutantblack's Avatar
Senior Member
Flag Tornados City
Thanks Meter: 980
 
2,806 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
More
Re: Cant text or make calls even with signal bars.........
This happened to me yesterday multiple times. I even formatted the phone twice just to make sure none off the apps are causing the problem. Today the phone is working as it should be.weird...

Mutantblack
28th May 2010, 07:46 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Tempe Arizona!
Thanks Meter: 35
 
745 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
I have had this before...

however my biggest baffle is how i have 4 bars of 3g yet my freaking internet/data doesnt work sometimes... the up and down arrows just stare back at me blank as a sheet of paper
3rd June 2010, 02:52 PM   |  #5  
OP Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
is this a defect with the phone, i got mines in the first week it was released, so i am sure it was one of the first batch, we all know the first batches are iffy. i find myself doing it everyday mostly, i emailed HTC and they said to do a full reset on the phone, and if that does not work, to send it in for warranty, but if its not covered under warranty i need to pay. this sucks, it shouldnt give me this much problems.
3rd June 2010, 06:26 PM   |  #6  
Senior Member
Flag honolulu
Thanks Meter: 8
 
591 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Happens to me from time to time (once every week or two). I simply enable airplane mode, wait a moment and then disable it. Suddenly my phone is acting as it should.

I simply blame AT&T which makes me feel better
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes