Firefox OS Architecture and Collaboration Opportunities w/ Asa Dotzler – XDA:DevCon 2014

We were privileged to host many presentations … more

Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Star Wars Sounds

OP bo11ux

5th June 2010, 01:22 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Hi Guys, here is my first attempt at making an App for the HTC HD2.

There are 3 sounds for each character, 4 for Vader. Keep selecting the character to select the next sound.

This will only work for touch screen devices, i haven't included any code for 4 way button phones.

Hope you like it.

Bollux.


<edit>

Hi all, here's version 2.

I've listened to the requests and added some extra buttons after selecting the character, and hopefully fixed the install to Storage Card option.

Works on my HTC HD2. Should now install to %instdir%\Program Files\StarWarsSounds\ by default.

Regards
Bollux.
Attached Files
File Type: cab SWSInstaller.CAB - [Click for QR Code] (5.27 MB, 6892 views)
File Type: cab SWSInstaller_v2.CAB - [Click for QR Code] (5.31 MB, 1206 views)
Last edited by bo11ux; 9th October 2010 at 01:24 PM. Reason: Adding the cab files helps...
5th June 2010, 02:40 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 13
 
130 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Red face WOW! Thank you!
I'm so over the moon with this. I was really hoping someone would do one. Fantastic picture interface, so much fun!!


When you said it was your first app I thought it was going to be really basic - but it's absolutely great. You should post some screenshots!

There just seems to be a minor issue with the sizing of the Luke icon at the bottom that's causing scrollbars to appear on my HD2.

Cheers,

Ian
Last edited by otherworld; 5th June 2010 at 02:50 PM.
5th June 2010, 03:27 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Thumbs up Screen Shots
Thanks, Here's a Screen Shot on the test Device.



Not sure why the sliders are there, the code to show the pictures should only fill the available screen size. I used the me.width and me.height parameters. The icons are a much better fit on the HD2 screen 480x800.

Vb code used,
PictureBox8.Image = StarWarsSounds.My.Resources.Luke_lg
PictureBox8.Height = (Me.Height)
PictureBox8.Width = (Me.Width)

All the icons are sized with similar code to fit width and height.

'Luke
PictureBox8.Image = StarWarsSounds.My.Resources.Luke_sm
PictureBox8.Height = (Me.Height / 4)
PictureBox8.Width = (Me.Width / 3)

I did take out the keyboard icon toolbar, that shouldn't be there..

Bollux.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SS.jpg
Views:	1778
Size:	65.7 KB
ID:	337939  
Last edited by bo11ux; 5th June 2010 at 03:34 PM.
5th June 2010, 03:37 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 13
 
130 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by bo11ux

Not sure why the sliders are there, the code to show the pictures should only fill the available screen size. I used the me.width and me.height parameters.

Just ran it again and can't recreate the issue I was having (the Luke icon was stretched off screen). It's working fine now. I'll keep playing and see if I can work out a consistent way that recreates it (or maybe it was just my phone going a little loony!)

Minor thing, but I notice that if you tap multiple times (even when a pic is showing?) it queues up all the tap events - it would prob be nicer if it just played one sound at a time and blocked the event listener until a sounds has completed if that makes sense. (Accidental taps cause it to go on a while)

hehe - even the icon in the start menu is cool

Cheers,

Ian
7th June 2010, 10:30 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Nice work keep on making more ones!
7th June 2010, 11:33 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
99 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Unhappy Not working...
Hi,
being a StarWars Fan for years, I just had to try your app, but doesnt work.

I see the graphics, but when I tap on a picture, I just get a short "beep" and the pic is flashing.

I can play the sounds via MSMediaPlayer w/o probs.

Using Tosh TG01, WM 6.5.5, NetCF3.7

Maybe you find a solution, would really love to use this little prog.

"May the force be with you"
7th June 2010, 12:55 PM   |  #7  
ephestione's Avatar
Senior Member
Flag Rome
Thanks Meter: 41
 
2,002 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Installed to device memory, still had plenty of space.
I have the latest netcf on an hd2, and I cannot really hear anything.
I see the main screen, click on any character, I see what is a brief flash of a bigger picture (with associated scrolbars around), that lasts a splitsecond, but then the program goes back to the standard view, and all in all i can hear anything.
I can open the files in resources folder ok with nmedia player tho
7th June 2010, 01:13 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 0
 
63 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Hi bo11ux!

Nice Idea! Do you plan to do some Star Trek / Babylon 5 / Battlestar Galactica version of your work? Would love to see that! :)

Thanks,
Future
7th June 2010, 01:35 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 74
 
339 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
installed " STAR WARS SOUNDS " on on my
..hd with 6.1 stock rom ..(storage card )..
no problem .... working smoothly..!!
thank you ,
willcor
7th June 2010, 01:39 PM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by ephestione

Installed to device memory, still had plenty of space.
I have the latest netcf on an hd2, and I cannot really hear anything.
I see the main screen, click on any character, I see what is a brief flash of a bigger picture (with associated scrolbars around), that lasts a splitsecond, but then the program goes back to the standard view, and all in all i can hear anything.
I can open the files in resources folder ok with nmedia player tho

I have same problem.

Maybe you use reg edit for non sound notification if change volume system/call ring volume.

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\volume] key mute get more than 1

After this i hear the sounds from SW

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes