Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,000 Members 50,114 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Star Wars Sounds

Tip us?
 
bo11ux
Old
(Last edited by bo11ux; 9th October 2010 at 12:24 PM.) Reason: Adding the cab files helps...
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Apr 2010
Location: Melbourne
Default Star Wars Sounds

Hi Guys, here is my first attempt at making an App for the HTC HD2.

There are 3 sounds for each character, 4 for Vader. Keep selecting the character to select the next sound.

This will only work for touch screen devices, i haven't included any code for 4 way button phones.

Hope you like it.

Bollux.


<edit>

Hi all, here's version 2.

I've listened to the requests and added some extra buttons after selecting the character, and hopefully fixed the install to Storage Card option.

Works on my HTC HD2. Should now install to %instdir%\Program Files\StarWarsSounds\ by default.

Regards
Bollux.
Attached Files
File Type: cab SWSInstaller.CAB - [Click for QR Code] (5.27 MB, 6892 views)
File Type: cab SWSInstaller_v2.CAB - [Click for QR Code] (5.31 MB, 1203 views)
 
otherworld
Old
(Last edited by otherworld; 5th June 2010 at 01:50 PM.)
#2  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 130
Join Date: Apr 2008
Location: Leeds
Red face WOW! Thank you!

I'm so over the moon with this. I was really hoping someone would do one. Fantastic picture interface, so much fun!!


When you said it was your first app I thought it was going to be really basic - but it's absolutely great. You should post some screenshots!

There just seems to be a minor issue with the sizing of the Luke icon at the bottom that's causing scrollbars to appear on my HD2.

Cheers,

Ian
Developer of the toasty live-tiled and multi-league football app Premier Leagues +
 
bo11ux
Old
(Last edited by bo11ux; 5th June 2010 at 02:34 PM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Apr 2010
Location: Melbourne
Thumbs up Screen Shots

Thanks, Here's a Screen Shot on the test Device.



Not sure why the sliders are there, the code to show the pictures should only fill the available screen size. I used the me.width and me.height parameters. The icons are a much better fit on the HD2 screen 480x800.

Vb code used,
PictureBox8.Image = StarWarsSounds.My.Resources.Luke_lg
PictureBox8.Height = (Me.Height)
PictureBox8.Width = (Me.Width)

All the icons are sized with similar code to fit width and height.

'Luke
PictureBox8.Image = StarWarsSounds.My.Resources.Luke_sm
PictureBox8.Height = (Me.Height / 4)
PictureBox8.Width = (Me.Width / 3)

I did take out the keyboard icon toolbar, that shouldn't be there..

Bollux.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SS.jpg
Views:	1778
Size:	65.7 KB
ID:	337939  
 
otherworld
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 130
Join Date: Apr 2008
Location: Leeds
Quote:
Originally Posted by bo11ux View Post
Not sure why the sliders are there, the code to show the pictures should only fill the available screen size. I used the me.width and me.height parameters.
Just ran it again and can't recreate the issue I was having (the Luke icon was stretched off screen). It's working fine now. I'll keep playing and see if I can work out a consistent way that recreates it (or maybe it was just my phone going a little loony!)

Minor thing, but I notice that if you tap multiple times (even when a pic is showing?) it queues up all the tap events - it would prob be nicer if it just played one sound at a time and blocked the event listener until a sounds has completed if that makes sense. (Accidental taps cause it to go on a while)

hehe - even the icon in the start menu is cool

Cheers,

Ian
Developer of the toasty live-tiled and multi-league football app Premier Leagues +
 
Hawiak
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Feb 2010
Nice work keep on making more ones!
 
DubRas
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 99
Join Date: Apr 2010
Unhappy Not working...

Hi,
being a StarWars Fan for years, I just had to try your app, but doesnt work.

I see the graphics, but when I tap on a picture, I just get a short "beep" and the pic is flashing.

I can play the sounds via MSMediaPlayer w/o probs.

Using Tosh TG01, WM 6.5.5, NetCF3.7

Maybe you find a solution, would really love to use this little prog.

"May the force be with you"
 
ephestione
Old
#7  
ephestione's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 2,002
Join Date: Mar 2008
Location: Rome
Installed to device memory, still had plenty of space.
I have the latest netcf on an hd2, and I cannot really hear anything.
I see the main screen, click on any character, I see what is a brief flash of a bigger picture (with associated scrolbars around), that lasts a splitsecond, but then the program goes back to the standard view, and all in all i can hear anything.
I can open the files in resources folder ok with nmedia player tho
Samsung Galaxy S4

Ephestione's HQ: my hobby
Studio MS: my profession
reecycle.it: oggetti in regalo, riciclo e freecycling

DONATE... not money!! 1GB is ok, you won't spend a penny, and instead get 3GB for yourself
 
Cpt-Future
Old
#8  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 63
Join Date: Dec 2008
Hi bo11ux!

Nice Idea! Do you plan to do some Star Trek / Babylon 5 / Battlestar Galactica version of your work? Would love to see that! :)

Thanks,
Future
 
willcor
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 286
Join Date: Oct 2008
installed " STAR WARS SOUNDS " on on my
..hd with 6.1 stock rom ..(storage card )..
no problem .... working smoothly..!!
thank you ,
willcor
 
mandala1
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by ephestione View Post
Installed to device memory, still had plenty of space.
I have the latest netcf on an hd2, and I cannot really hear anything.
I see the main screen, click on any character, I see what is a brief flash of a bigger picture (with associated scrolbars around), that lasts a splitsecond, but then the program goes back to the standard view, and all in all i can hear anything.
I can open the files in resources folder ok with nmedia player tho
I have same problem.

Maybe you use reg edit for non sound notification if change volume system/call ring volume.

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\volume] key mute get more than 1

After this i hear the sounds from SW

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Add the Xperia Z2 Lock Screen to Your Favorite KitKat ROM

Almost every OEM adds its own unique flair to their stock firmwares. While some of … more

Android App Review: Control Your Phone with Quick Control Panel – XDA Developer TV

Your Android smart device has many features that you … more

Play Music on Android Wear with Stellio Music Player

Android Wear smartwatchesare growing inpopularity every day. Some devices have already … more

Schedule is up for xda:devcon ’14

With xda:devcon ’14 just around the corner, and the venue close to selling out, there is a lot … more