Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,192 Members 37,566 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Sense Weather widget

Tip us?
 
h0x90
Old
#1  
h0x90's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 36
Join Date: Jun 2008
Default Sense Weather widget

I did a quick search but didn't see this issue
(in other words I looked briefly so I apologize is this has been posted before)

Anyone else having issues adding their city to the weather widget?
I keep getting city not found, but it seems to work on my friends incredible just fine.
 
mrmomoman
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 827
Join Date: Feb 2009
What is your city?
 
kwajr
Old
#3  
kwajr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 216
Join Date: May 2008
Location: lynchburg va
why would you not want to let it follow u by gps
apple?
 
h0x90
Old
#4  
h0x90's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 36
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by mrmomoman View Post
What is your city?

Cascade locks, OR

I would let it decide the city for me but its always wrong out here.
also would be nice to have multiple saved cities to plan ahead.
 
3pod
Old
#5  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 44
Join Date: Mar 2009
Location: Bay Area
I am having the same issue. I can only add major cities but not smaller ones like Pleasanton, CA. If I'm in Pleasanton, it will show up fine but I can't add it as a city to my list.

Anyone know how to fix this?
 
DanBergundy
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 489
Join Date: Apr 2009
Location: Minneapolis, MN
Current location works well.

Sent from my PC36100 using XDA App
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes