Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

HTC Ringtone trimmer app not accessible?

OP dav1boy

6th June 2010, 08:22 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag PacNW
Thanks Meter: 7
 
370 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
i know the app exist straight out the box but for some reason it does not show up in the app drawer to use it.. when inside "manage applications" its listed but doesnt give you an option to do anything with it..

has anyone been able to use this app?

i use this a bunch to trim mp3s and asign them to my fav contacts.
6th June 2010, 10:29 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Ringtone Trimmer
To use the Ringtone trimmer go to the media player or "Music" app. Find the song you want to trim (easiest way is to play then pause it) Menu>Set as Ringtone>Trim the Ringtone. Hope this helps.
6th June 2010, 11:55 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag PacNW
Thanks Meter: 7
 
370 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Nice.. This helps tremendously. I guess it's not a dedicated app like on other htc devices. I tried snooping around the music app and seen the set as ringtone option but thought that would set the whole song as a ringtone.... Good find. Thanx
3rd July 2010, 11:32 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
does not show up
When I go into the music and select to make it a ringtone, it does not give me the option to trim it. I'm on the aria, is there another way to trim?
27th July 2010, 07:23 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
I found that some songs let me some don't
The Following User Says Thank You to master shake For This Useful Post: [ View ]
29th June 2012, 12:25 AM   |  #6  
ri123's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
359 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by master shake

I found that some songs let me some don't

I wonder why this happens.
1st July 2012, 11:45 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Colorado Springs
Thanks Meter: 102
 
246 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
I always delete the ringtone trimmer from every rom. Try using Ringdroid from market, it is free and much more useful.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes