Post Reply

VaniljEclair RLS11 - A fast & stable CM 5.0.8 for Vogue/Kaiser/Polaris [2010-08-19]

OP kallt_kaffe

13th June 2010, 08:09 AM   |  #21  
sakkeus11's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
89 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by kallt_kaffe

I just tried it and it worked fine.

Still can't get it.
Would someone upload it somewhere else?
13th June 2010, 08:58 AM   |  #22  
blindguyinanorgy's Avatar
Senior Member
Flag Altanta
Thanks Meter: 6
 
286 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by kallt_kaffe

Haven't looked into it at all really. I just wanted a plain, simple and stable CM port. Much like aqtrans port but as I understand he got a new phone and mine is possible a bit more vanilla and also odex:ed and zipaligned. Feel free to experiment with it. I think it can be a good Eclair build to use as a base to build upon. I won't mind really.

i thought i was just partial to Aqtrans, but that was really the best build until yours.

JIT comes as a update file on myns eclair. id like to see some post if anyone has tried it with this build. so far its just added bugs that are worse than the small speed gain(did not try it on aqtrans either) your build is the most stable and maybe benifit from JIT. i wont be able to test for a while...i need a break from re installing systems on my main *only* phone
Last edited by blindguyinanorgy; 13th June 2010 at 10:07 PM.
13th June 2010, 08:59 AM   |  #23  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,169
 
1,483 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sakkeus11

Still can't get it.
Would someone upload it somewhere else?

I'll see what I can do. Meanwhile, try a different browser.
13th June 2010, 09:13 AM   |  #24  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,169
 
1,483 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sakkeus11

Still can't get it.
Would someone upload it somewhere else?

Try this: https://sourceforge.net/projects/and...2.zip/download
13th June 2010, 09:33 AM   |  #25  
sakkeus11's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
89 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by kallt_kaffe

Try this: https://sourceforge.net/projects/and...2.zip/download

Thank you so much!
13th June 2010, 10:21 AM   |  #26  
chourmovs's Avatar
Senior Member
Flag lyon
Thanks Meter: 31
 
445 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by zenity

Ok I'm sold, everything I need is there, everything I want is available, and nothing seems to be missing or broken, all in all, this'll be my Android of choice for the next week at least.

Full marks from me on this one, looks lovely at 320x428@144 too.

You did the trick kallt, this one is amazing with everything working fast
it will make me wait until CM 5.0.8 (not too long)
13th June 2010, 06:04 PM   |  #27  
Member
Thanks Meter: 1
 
38 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
unable to scan for networks
when i turn on wifi i get the message "unable to scan for networks." It scans and scans but the same message appears. I've never had this problem before.
Any ideas?

Thanks.
13th June 2010, 08:49 PM   |  #28  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,169
 
1,483 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by blindguyinanorgy

JIT comes as a update file on myns eclair. id like to see some post if anyone has tried it with this build. so far its just added bugs that are worse than the small speed gain(did try it on aqtrans either) your build is the most stable and maybe benifit from JIT. i wont be able to test for a while...i need a break from re installing systems on my main *only* phone

I checked that update and I think the only thing you need to do is to add this line to the end of /system/build.prop

Code:
dalvik.vm.execution-mode=int:jit
However only the Market apps uses the dalvik cache and if you've choosen to odex them too then the dalvik cache isn't used at all I think. I'm not sure if this JIT thing is tied to the dalvik-cache but if it is then it may to have any effect at all.

I'll do some research on what that setting does when/if I get time but feel free to try it and let us know if it made any difference.
13th June 2010, 09:01 PM   |  #29  
mnjm9b's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 149
 
917 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
two things I noticed with this build...
and maybe it's just me.

1. I am getting FC's with better terminal.
apk worked in all other eclair builds.

2. just for fun I tried neocore to get a fps
neocore installs and loads up OK but it wont run.
this apk worked fine on most every other build
however, I did have problems running it with poly's 2.1g

other than that I am super impressed with this build.

i did swap out contacts and phone with apks from poly2.1g... fits nicer with 120dpi. I am too blind for 106dpi LOL
13th June 2010, 10:06 PM   |  #30  
blindguyinanorgy's Avatar
Senior Member
Flag Altanta
Thanks Meter: 6
 
286 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by kallt_kaffe


However only the Market apps uses the dalvik cache and if you've choosen to odex them too then the dalvik cache isn't used at all I think. I'm not sure if this JIT thing is tied to the dalvik-cache but if it is then it may to have any effect at all.

I'll do some research on what that setting does when/if I get time but feel free to try it and let us know if it made any difference.

it does use dalvik-cache. instruction say to clear it after enabling JIT because...

you shouldnt waste your time looking into it right now then

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes