Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to put phone in flash mode

OP Teio

13th June 2010, 02:03 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 77
 
364 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Hello, Im trying to flash my phone with Jerpelea`s tutorial, but I cant put this phone in Flash mode, it says to hold the Back button after power it off, but it seems to have no effect at all...

also hold the back buttom while powering the phone doesnt work...

can someone help me please??
13th June 2010, 04:30 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 1
 
73 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Hold back button down first then plug USB in and continue to hold back button
28th June 2010, 09:44 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Hello A have the same problem is there a other whay?
Thanks
28th June 2010, 10:50 PM   |  #4  
im_iceman's Avatar
Senior Member
Flag Alsager
Thanks Meter: 131
 
2,211 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
you have to switch the phone off.. take out the battery for 5 seconds (min).. then.. this is the bit you need three hands for... you need to hold the back button whilst plugging in the USB cable.. continue to hold the back button until the software tells you to let go..
29th June 2010, 09:46 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Whill this work for de x10i ??
29th June 2010, 12:01 PM   |  #6  
im_iceman's Avatar
Senior Member
Flag Alsager
Thanks Meter: 131
 
2,211 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Resisting the temptation for sarcasm....

Yes, it's the x10i method.

Sent from my X10i
21st January 2011, 01:43 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Sorry, I don't understand.. because on my x10 with froyo beta2 hotfix1 of zdzihu, this method does not work...
21st January 2011, 02:18 AM   |  #8  
XperienceD's Avatar
Senior Member
Flag Here =)
Thanks Meter: 2,453
 
7,379 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Italiano38

Sorry, I don't understand.. because on my x10 with froyo beta2 hotfix1 of zdzihu, this method does not work...

There is only only method for the X10a/i/mini/mini pro/1.6/2.1/2.2 into flashmode, as Mr Iceman has already explained, if it doesn't work for you you're doing something wrong or your phone is broke. To save having to use 3 hands, plug the lead into the phone first, then attaching it to the PC is a much simpler task.
21st January 2011, 11:32 AM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Oki, thank you, I will test it later because I have a bigger problem like I said here: http://forum.xda-developers.com/show...0#post10781800
30th October 2011, 06:48 AM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Is this method work for the latest xperia mini pro[SK17i] ?? pliz.. im newbie here..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes