5,597,871 Members 38,664 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

on screen keyboard not working tilt 2

Tip us?
 
smithisize
Old
#1  
smithisize's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 28
Posts: 786
Join Date: Jun 2010
Location: Denver
Default on screen keyboard not working tilt 2

Ok, so the on screen keyboard is being very temperamental.

For like web browsing, it works great. However, for SMS, it doesn't work at all any ideas?

Using android 2.1 with launcher pro on my tilt 2

Thanks
 
demandarin
Old
#2  
demandarin's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2044
Posts: 6,979
Join Date: Apr 2010
Location: Alexandria, Va
Quote:
Originally Posted by smithisize View Post
Ok, so the on screen keyboard is being very temperamental.

For like web browsing, it works great. However, for SMS, it doesn't work at all any ideas?

Using android 2.1 with launcher pro on my tilt 2

Thanks
id say play around with android keyboard input settings.

IPAD- 32GB WiFi ver. 4.2.1

Transformer Prime 32GB(Retired)

NEXUS 7 16gb Unlocked & Rooted JB 4.3 CleanRom 4.0 Faux Kernel

Galaxy Note 10.1 32gb- Hyperdrive Rom w/ Zeus kernel AMAZING!

Samsung Galaxy SIII - JB 4.1.2

Lg Optimus G Pro- new 1080P 5.5in. Display w/Snapdragon 600 Andreno 320

Microsoft Surface Pro 128gb. Full HD Display 1080P Windows 8 HD4000 Graphics Type Cover

Prime/Tegra3 Gamers Thread
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1409077

 
smithisize
Old
#3  
smithisize's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 28
Posts: 786
Join Date: Jun 2010
Location: Denver
Ah ok I got it working by a stroke of luck lol. Just played with it for a while and wha la, it worked lol

Thanks!

Smith
 
dcmedic
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 88
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
Well what did you play with to get it working???? Please Share.
 
TCndaForum
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jun 2010
Default Virtual Keyboard & Slide Out Keyboard

I've recently joined this forum and am enjoying playing with Android on my HTC Touch Pro2.

I'm located in the UK and the keyboard layout isn't the same as what is installed as part of the installation pack. How do I get the keyboard mapping to match that of my keyboard. On the bottom left corner of the keyboard I have the following keys:

Caps - in GREEN and Shift below that
CTRL - below the Caps / Shift Key
FN - to the right of the CTRL key

I am also not getting the virtual keyboard at all? I click on the fields and nothing happens so I have to use my keyboard. I just calibrated the keyboard on screen and that was fine but when I go and try to send a SMS when I click on the input field I don't get a virtual keyboard.

Any assistance would be greatly appreciated.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes