Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD] Sense UI MOD - ExpressoBar

OP b1oh4zard

b1oh4zard
19th June 2010, 07:20 PM   |  #1  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Ive got it working now

first "mount /system" in adb and then:
adb push "directory of the file you loaded"/com.htc.resources.apk /system/framework
and
adb push "directoryof the file you loaded"/Rosie.apk /system/app/

ONLY for 2.1 Sense Roms

v1 first Resease

v1.1 fixed Delete Buttom in Bar

Download :
Resource File
http://www.4shared.com/file/KzDXk56n...resources.html
Rosie.apk (fixed)
http://www.4shared.com/file/48iRNchL/Rosie.html
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Bar.png
Views:	8243
Size:	27.6 KB
ID:	346065  
Last edited by b1oh4zard; 8th August 2010 at 11:23 AM. Reason: fix
19th June 2010, 08:14 PM   |  #2  
GANJDROID's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 404
 
3,330 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Re: [MOD] Sense UI MOD - ExpressoBar
Push via adb?
Would love to try this out, but adb has been a massive fail recently

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App
b1oh4zard
19th June 2010, 08:30 PM   |  #3  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
just push via adb... it works 100% first open shell and mount /system and then push the files as descriped in first post.
Last edited by b1oh4zard; 19th June 2010 at 08:57 PM.
19th June 2010, 08:49 PM   |  #4  
GANJDROID's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 404
 
3,330 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Re: [MOD] Sense UI MOD - ExpressoBar
Go to shell?
Kind of a newbie when it comes to codes and commands, just need a push in the right direction

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App
b1oh4zard
19th June 2010, 09:01 PM   |  #5  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Ive editet the first post. you have to push in adb while the desire must be in recovery mode.
19th June 2010, 11:07 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 43
 
373 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
"adb push "directoryof the file u loaded"/com.htc.resource.apk /system/framework"

Don't you mean com.htc.resources.apk?

Works great here.
Last edited by Orka82; 19th June 2010 at 11:15 PM.
20th June 2010, 01:31 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2007
yeah it's working, very beautiful, big thanks,
but there is a little bug when we delete a shorcut from the desktop...
20th June 2010, 01:43 AM   |  #8  
ephumuris's Avatar
Senior Member
Flag Hull
Thanks Meter: 480
 
3,145 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Someone needs to make this in update.zip form. Il do it in morning if nobody else does.
20th June 2010, 01:47 AM   |  #9  
GANJDROID's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 404
 
3,330 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Re: [MOD] Sense UI MOD - ExpressoBar
Quote:

Someone needs to make this in update.zip form. Il do it in morning if nobody else does.

Youd be a legend if you could

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App
20th June 2010, 02:10 AM   |  #10  
MasDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
1,659 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
This is an awesome mod... makes Sense UI a little more bearable lol.

Thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes