FORUMS

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

[MOD] Sense UI MOD - ExpressoBar

n/a posts
Thanks Meter: 0
 
By b1oh4zard, Guest on 19th June 2010, 06:20 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Ive got it working now

first "mount /system" in adb and then:
adb push "directory of the file you loaded"/com.htc.resources.apk /system/framework
and
adb push "directoryof the file you loaded"/Rosie.apk /system/app/

ONLY for 2.1 Sense Roms

v1 first Resease

v1.1 fixed Delete Buttom in Bar

Download :
Resource File
http://www.4shared.com/file/KzDXk56n...resources.html
Rosie.apk (fixed)
http://www.4shared.com/file/48iRNchL/Rosie.html
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Bar.png
Views:	8249
Size:	27.6 KB
ID:	346065  
Last edited by b1oh4zard; 8th August 2010 at 10:23 AM. Reason: fix
 
 
19th June 2010, 07:14 PM |#2  
GANJDROID's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 404
 
More
Re: [MOD] Sense UI MOD - ExpressoBar
Push via adb?
Would love to try this out, but adb has been a massive fail recently

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App
b1oh4zard
19th June 2010, 07:30 PM |#3  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
just push via adb... it works 100% first open shell and mount /system and then push the files as descriped in first post.
Last edited by b1oh4zard; 19th June 2010 at 07:57 PM.
19th June 2010, 07:49 PM |#4  
GANJDROID's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 404
 
More
Re: [MOD] Sense UI MOD - ExpressoBar
Go to shell?
Kind of a newbie when it comes to codes and commands, just need a push in the right direction

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App
b1oh4zard
19th June 2010, 08:01 PM |#5  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Ive editet the first post. you have to push in adb while the desire must be in recovery mode.
19th June 2010, 10:07 PM |#6  
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 50
 
More
"adb push "directoryof the file u loaded"/com.htc.resource.apk /system/framework"

Don't you mean com.htc.resources.apk?

Works great here.
Last edited by Orka82; 19th June 2010 at 10:15 PM.
20th June 2010, 12:31 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
yeah it's working, very beautiful, big thanks,
but there is a little bug when we delete a shorcut from the desktop...
20th June 2010, 12:43 AM |#8  
ephumuris's Avatar
Senior Member
Flag Hull
Thanks Meter: 481
 
More
Someone needs to make this in update.zip form. Il do it in morning if nobody else does.
20th June 2010, 12:47 AM |#9  
GANJDROID's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 404
 
More
Re: [MOD] Sense UI MOD - ExpressoBar
Quote:

Someone needs to make this in update.zip form. Il do it in morning if nobody else does.

Youd be a legend if you could

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App
20th June 2010, 01:10 AM |#10  
MasDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
Donate to Me
More
This is an awesome mod... makes Sense UI a little more bearable lol.

Thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes