Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,213 Members 40,217 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

OTA Update build FRF83

Tip us?
 
slowz3r
Old
#1  
slowz3r's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 100
Posts: 2,329
Join Date: Jun 2010
Location: Malmstrom AFB, MT
Default OTA Update build FRF83

Just got my OTA.. Anyone Else?
 
Blueman101
Old
#2  
Blueman101's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 855
Join Date: Jan 2010
Location: Vegas, Baby!
Quote:
Originally Posted by slowz3r View Post
Just got my OTA.. Anyone Else?
sorry, i cant tell if your serious or being sarcastic.
Nexus One Cyanogen Mod 7
T-Mobile

MetroPCS - Samsung Spex
AT&T -Nokia 5110
 
Clarkster
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 588
Join Date: Mar 2007
Location: Sooke
I think he is serious, someone else mentioned it in the AOSP thread.
 
forza72
Old
#4  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 58
Join Date: Jul 2009
http://www.androidpolice.com/2010/06...om-leak-frf83/
 
Blueman101
Old
#5  
Blueman101's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 855
Join Date: Jan 2010
Location: Vegas, Baby!
it says you cant use this new build if you have FRF72 installed.
Nexus One Cyanogen Mod 7
T-Mobile

MetroPCS - Samsung Spex
AT&T -Nokia 5110
 
slowz3r
Old
#6  
slowz3r's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 100
Posts: 2,329
Join Date: Jun 2010
Location: Malmstrom AFB, MT
I had FRF72 installed and when i turned my phone on after work i got a notification to update and here it is with FRF83...When i make it home to my SDK i will post Screen shot if you want so you know i aint trollin
 
nopotential
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 137
Join Date: Apr 2008
Location: Chandler
Anything noticeably new? Signal strength, UI, ect?
Tmo Galaxy S4
===================
PAC-man nightlies
 
Clarkster
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 588
Join Date: Mar 2007
Location: Sooke
Actually, FRF72 error I saw was that the guy had a custom recovery installed. It needs to be the stock recovery to work. He was complaining that it didn't work with the clockwork recovery. Of course it wouldn't work with that.

If you install the stock recovery, and your FRF72 is NOT rooted, it should update fine.
 
slowz3r
Old
#9  
slowz3r's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 100
Posts: 2,329
Join Date: Jun 2010
Location: Malmstrom AFB, MT
Quote:
Originally Posted by nopotential View Post
Anything noticeably new? Signal strength, UI, ect?
Maybe its just me but it seems to perform better that FRF72

But im still kinda poking around, had to reinstall Swype though
 
Blueman101
Old
#10  
Blueman101's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 855
Join Date: Jan 2010
Location: Vegas, Baby!
Quote:
Originally Posted by Clarkster View Post
If you install the stock recovery,
People keep referring to this, how do you do this?
Nexus One Cyanogen Mod 7
T-Mobile

MetroPCS - Samsung Spex
AT&T -Nokia 5110

Tags
2.2, frf50, frf72, frf83, froyo
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...