FORUMS

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

OTA Update build FRF83

2,350 posts
Thanks Meter: 102
 
By slowz3r, Senior Member on 24th June 2010, 03:25 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Just got my OTA.. Anyone Else?
 
 
24th June 2010, 03:33 AM |#2  
Blueman101's Avatar
Senior Member
Flag Vegas, Baby!
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by slowz3r

Just got my OTA.. Anyone Else?

sorry, i cant tell if your serious or being sarcastic.
24th June 2010, 03:35 AM |#3  
Senior Member
Flag Sooke
Thanks Meter: 42
 
More
I think he is serious, someone else mentioned it in the AOSP thread.
24th June 2010, 03:36 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
http://www.androidpolice.com/2010/06...om-leak-frf83/
24th June 2010, 03:38 AM |#5  
Blueman101's Avatar
Senior Member
Flag Vegas, Baby!
Thanks Meter: 16
 
More
it says you cant use this new build if you have FRF72 installed.
24th June 2010, 03:40 AM |#6  
slowz3r's Avatar
OP Senior Member
Flag Malmstrom AFB, MT
Thanks Meter: 102
 
More
I had FRF72 installed and when i turned my phone on after work i got a notification to update and here it is with FRF83...When i make it home to my SDK i will post Screen shot if you want so you know i aint trollin
24th June 2010, 03:40 AM |#7  
Senior Member
Flag Chandler
Thanks Meter: 5
 
More
Anything noticeably new? Signal strength, UI, ect?
24th June 2010, 03:41 AM |#8  
Senior Member
Flag Sooke
Thanks Meter: 42
 
More
Actually, FRF72 error I saw was that the guy had a custom recovery installed. It needs to be the stock recovery to work. He was complaining that it didn't work with the clockwork recovery. Of course it wouldn't work with that.

If you install the stock recovery, and your FRF72 is NOT rooted, it should update fine.
24th June 2010, 03:42 AM |#9  
slowz3r's Avatar
OP Senior Member
Flag Malmstrom AFB, MT
Thanks Meter: 102
 
More
Quote:
Originally Posted by nopotential

Anything noticeably new? Signal strength, UI, ect?

Maybe its just me but it seems to perform better that FRF72

But im still kinda poking around, had to reinstall Swype though
24th June 2010, 03:48 AM |#10  
Blueman101's Avatar
Senior Member
Flag Vegas, Baby!
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by Clarkster

If you install the stock recovery,

People keep referring to this, how do you do this?
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
2.2, frf50, frf72, frf83, froyo
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes