Post Reply

Flashing a rom any operating system

24th June 2010, 08:22 AM   |  #1  
Blackleopord187's Avatar
OP Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 22
 
155 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
ok so you got this sweet new computer right? windows 7 windows vista, windows 2k... whatever it is.. you want a new rom right?

ok well instead of fat32 formatting and all that bs. just do this

1. get your fuze
2. take out the battery
3. pop it in, hold power button and volume down button at the same time.
4. you should enter boot loader, on the bottom you will see something that says
"serial"
5. plug in your usb cable and you will see it change from "serial" to "USB"
6. you are now ready to flash, run the custom ruu like normal and once it begins to search your phone it will detect it like it normaly would in activesync.
7. flash your custom rom and boom! you are done.

pretty easy ey? let me know if you have any questions
24th June 2010, 02:39 PM   |  #2  
fxdadbrowser's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 1
 
244 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by Blackleopord187

ok so you got this sweet new computer right? windows 7 windows vista, windows 2k... whatever it is.. you want a new rom right?

ok well instead of fat32 formatting and all that bs. just do this

1. get your fuze
2. take out the battery
3. pop it in, hold power button and volume down button at the same time.
4. you should enter boot loader, on the bottom you will see something that says
"serial"
5. plug in your usb cable and you will see it change from "serial" to "USB"
6. you are now ready to flash, run the custom ruu like normal and once it begins to search your phone it will detect it like it normaly would in activesync.
7. flash your custom rom and boom! you are done.

pretty easy ey? let me know if you have any questions


I've done this before once..... yea, we can do that.
24th June 2010, 03:58 PM   |  #3  
Mr.Sir's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
196 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Does not work for me, my computer can't see the device and I get an error when trying to flash. I think it was 262?
25th June 2010, 02:17 AM   |  #4  
Blackleopord187's Avatar
OP Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 22
 
155 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by Mr.Sir

Does not work for me, my computer can't see the device and I get an error when trying to flash. I think it was 262?

does it say usb on the bottom? or still serial?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes