Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Problems with flashing a new ROM with fake flash

OP pwoyorkie

25th June 2010, 01:28 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Ive tried to flash three seperate ROM's using the fake flash method but when I select the zip from my sd card I get the following:

Opening update package.....
E: cant open /sdcard/*ROM NAME*
(bad)
Installation aborted

Why is this happening?


Any help would be greatly received
25th June 2010, 01:43 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Nicosia
Thanks Meter: 2
 
496 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
are you sure it's fake flash problem...??? i had it too but with the default rooting recovery too....after several reboots it accepted the rom and flashed it regularly
25th June 2010, 01:54 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by lambrospower

are you sure it's fake flash problem...??? i had it too but with the default rooting recovery too....after several reboots it accepted the rom and flashed it regularly

no lol

I just presumed it was as I dont remember having the issue before trying this method.

I'll keep trying
25th June 2010, 02:02 PM   |  #4  
BlackLine7's Avatar
Senior Member
Flag Koper
Thanks Meter: 14
 
161 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by pwoyorkie

no lol

I just presumed it was as I dont remember having the issue before trying this method.

I'll keep trying

Maybe your ROM is corrupted. Try downloading it again just for make shure.

And if fake-flash doesn't work you can try AMDesireRecovery if you have a computer nearby... old methods work better sometimes
25th June 2010, 02:08 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by BlackLine7

Maybe your ROM is corrupted. Try downloading it again just for make shure.

And if fake-flash doesn't work you can try AMDesireRecovery if you have a computer nearby... old methods work better sometimes

Its been the same for 3 different ROM downloads so the chances of all three being corrupt are slim

I'm going to try using a different SD card and then i'll try and different recovery method
25th June 2010, 08:14 PM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
well using a different sd card seemed to fix teh problem.

Odd but there you go
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes