Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,817 Members 54,029 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

how to get AT&T sim card to work on htc hd2

Tip us?
 
lilghost05
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Apr 2010
Location: houston
Default how to get AT&T sim card to work on htc hd2

Can anyone plz help
 
hellboy5000
Old
#2  
hellboy5000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 251
Join Date: Jun 2009
Location: DELRAY BEACH

 
DONATE TO ME
you need to unlock the phone for the sim card to work
Originally Posted by cyanogen View Post
I mean this with the utmost respect: go eat a bowl of dicks.
 
suryo88
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 115
Join Date: Mar 2010
Location: City of Hero
i get unlock code from this guy on Ebay and receive my code within 30 minutes. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT
 
zelendel
Old
#4  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Thanks Meter 10823
Posts: 14,192
Join Date: Aug 2008
Location: Watching from the Shadows

 
DONATE TO ME
Moved to general





If hard work pays off then easy work is worthless
SearchFu
Never Ask someone to do something your not willing to at least try to do yourself.
"Gotham is the work of a madman"- NunHugger Current Nexus 5-12 Nightly


watcher64 Old
(Last edited by watcher64; 28th June 2010 at 11:17 PM.) Reason: duplicate link
#5  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
But you can get it for $10.70 from this guy on ebay ....

I did not even need mine unlocked yet , but for $10.70 , just had to do it, got my unlock code in about 15 minutes , and it worked fine ...


Btw you can use file explorer or whatever, browse to /windows , and run simlock.exe and unlock your phone even if you do not have a foreign sim card ...


EDIT:
Just saw that suryo88 posted the same link, it does work ....
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes