Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ArkSwitch] HTC Notification-LIKE Theme [UPDATE 07/16/10 BUGFIX]

OP Showtime7

30th June 2010, 03:30 PM   |  #1  
Showtime7's Avatar
OP Senior Member
Flag Virginia Beach
Thanks Meter: 5
 
636 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Here's my theme for ArkSwitch. I wanted it to look much like HTC's notification enhancement since I use them side-by-side.

Click image to view full resolution



Instructions:

1. Make sure you have ArkSwitch v1.14 installed.
2. [Update 07/02/2010: QVGA tested and working, I will assume it works in VGA and WQVGA as well]Make sure your resolution is WVGA; I am not supporting other resolutions. But others may feel free to port it.
3. Download attached ZIP file.
4. Quit ArkSwitch if it is running.
5. Extract ZIP contents to ArkSwitch "Theme" folder.
6. Start up ArkSwitch. Done!



Updates:

07/17/10 - crash bug fixed on HD2 (final?)

*Special thanks to toadlife for the original X-button PNG's*
Attached Files
File Type: rar Theme.rar - [Click for QR Code] (99.5 KB, 801 views)
Last edited by Showtime7; 17th July 2010 at 09:57 AM.
30th June 2010, 08:27 PM   |  #2  
Member
Flag Yekaterinburg
Thanks Meter: 3
 
64 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
wow!! great one!!! will you make it for qvga resolution???
30th June 2010, 11:20 PM   |  #3  
Showtime7's Avatar
OP Senior Member
Flag Virginia Beach
Thanks Meter: 5
 
636 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
As I said in my post I will not support other resolutions because I only have WVGA devices now. But others are free to port it.
2nd July 2010, 03:09 PM   |  #4  
elburna's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
797 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Absolutely Great Mate!!! That was exactly what i was looking for. ArkSwitch optically never really fitted into Sense but now... Im happy

EDIT: Hmm damn ArkSwitch constantly Crashes when using your theme. Im running it with RTTs ROM on HD2 (Win 6.5.3 Manila 2013) Any suggestions...?

Error see pics

After crash, the Device runs extremely slow and needs to be Softreseted.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2010-07-02_03-15-02-.jpg
Views:	152
Size:	50.2 KB
ID:	353472   Click image for larger version

Name:	2010-07-02_03-15-14-.jpg
Views:	72
Size:	52.2 KB
ID:	353473   Click image for larger version

Name:	2010-07-02_03-15-19-.jpg
Views:	61
Size:	50.6 KB
ID:	353474  
Last edited by elburna; 2nd July 2010 at 03:18 PM.
2nd July 2010, 03:59 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
305 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
fantastic theme, thanks!
2nd July 2010, 05:11 PM   |  #6  
Jackos's Avatar
Recognized Developer
Flag Breslau
Thanks Meter: 539
 
3,641 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
OMFG, this is starting to irritating me xD Next nice theme that fits me, I look at the author and ONCE AGAIN it's ShowTime7 X_X

Congratulations, good work :P
2nd July 2010, 05:17 PM   |  #7  
elburna's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
797 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Any help please...?
2nd July 2010, 05:20 PM   |  #8  
NRGZ28's Avatar
Retired Senior Mod & Senior RD - (old) King of WinMo
Flag XDA-Developers
Thanks Meter: 10,028
 
10,471 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Very nice! I'll cook these in my ROMs from now on!
2nd July 2010, 05:33 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
154 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
ill make the QVGA version shall upload in a few
2nd July 2010, 05:56 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
154 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
showtime7, it turns out your skin does work well on QVGA too. This is confirmed and working. here are the screens


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes