Post Reply

Enable/Disable JIT on Senseless ROMS

OP scuccia

8th July 2010, 02:21 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 94
 
463 posts
Join Date:Joined: May 2008
I have made a couple of zips that allow you to enable or disable JIT on Senseless ROMS. Apply these in ClockworkMod Recovery to enable/disable JIT.

The enable_jit.zip contains the files from the Desire Thread/Unrevoked JIT Wiki and the disable_jit.zip contains the files from the Stock rom.

BE SURE TO DO A NANDROID BACKUP FIRST!!

Tested and working on:
Jager Senseless v1.7
Yeti ROM
PMF v1.1
Unrevoled ROM

Tested and NOT working on:
Stock (Random reboots)
CM5 Test 3 (Everything FCs on boot)
Most likely any other ROM with Sense

To see if JIT is enabled, while booted do the following:
Code:
adb shell
cd /system/bin/
getprop dalvik.vm.execution-mode
If JIT is enabled it should return:
Code:
int:jit
You can also compare Linpack and/or Quadrant scores from before you enabled JIT.

All credit goes to gr0gmint who got it working it on the Desire.

Again, do a NANDROID backup before you load these and please post your results with what ROM you are running.
Attached Files
File Type: zip enable_jit.zip - [Click for QR Code] (794.8 KB, 651 views)
File Type: zip disable_jit.zip - [Click for QR Code] (751.3 KB, 324 views)
Last edited by scuccia; 8th July 2010 at 05:56 AM.
8th July 2010, 02:43 AM   |  #2  
ksizzle9's Avatar
Senior Member
Knoxville
Thanks Meter: 42
 
947 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
How are linpack and quadrant scores looking? Any notable differences?

Sent from my ADR6300 using XDA App
8th July 2010, 02:46 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 94
 
463 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by ksizzle9

How are linpack and quadrant scores looking? Any notable differences?

Sent from my ADR6300 using XDA App

On Unrevolved I went from 7-8 to 9.5-10.5 Linpack scores using the Hydra Stock UV kernel. Someone else tested on Jager and said they go into the 12's.
8th July 2010, 02:57 AM   |  #4  
Member
Flag Boston
Thanks Meter: 17
 
65 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
stuck in boot loop
Not working for me. I'm running Jager Senseless 1.7.3. It loads the droid eye boot animation and then restarts the animation. Every 4th or 5th time it will get through to the lock screen but before I can interact with it it will loop back to the animation again.
8th July 2010, 03:05 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 94
 
463 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by maly01801

Not working for me. I'm running Jager Senseless 1.7.3. It loads the droid eye boot animation and then restarts the animation. Every 4th or 5th time it will get through to the lock screen but before I can interact with it it will loop back to the animation again.

What lockscreen does that have? You should be able to load the disable to get it booting again.
8th July 2010, 03:08 AM   |  #6  
chapsizzle71's Avatar
Junior Member
Flag Pennsylvania
Thanks Meter: 0
 
25 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Talking
ROM: Jager 1.7 + Hydra UVOC (1.15Ghz)

Linpack: 11.003 MFLOPS (26% Battery) // 11.300 (Charging)

Quadrant: 641 (26% Battery) // 704 (Charging)

Runs great. Haven't had any issues as of yet.

Good job to all.
Last edited by chapsizzle71; 8th July 2010 at 03:40 AM. Reason: More testing. Battery Levels
8th July 2010, 03:17 AM   |  #7  
Member
Flag Boston
Thanks Meter: 17
 
65 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
looks like the stock lock screen to me. I went back and wiped data, wiped cache, wiped delvik etc... then reinstalled jager 1.7.3 senseless and then before rebooting I loaded the .zip to enable JIT.

This time I got all the way through to the welcome screens and even got through the sign-in process to google. I hit finish setup... saw the desktop for half a second and then the boot animation started all over again.

I'm curious... jager 1.7.3 installs the OCUV kernel along with it right? would flashing a different kernel solve this do you think?
8th July 2010, 03:27 AM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 94
 
463 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by maly01801

looks like the stock lock screen to me. I went back and wiped data, wiped cache, wiped delvik etc... then reinstalled jager 1.7.3 senseless and then before rebooting I loaded the .zip to enable JIT.

This time I got all the way through to the welcome screens and even got through the sign-in process to google. I hit finish setup... saw the desktop for half a second and then the boot animation started all over again.

I'm curious... jager 1.7.3 installs the OCUV kernel along with it right? would flashing a different kernel solve this do you think?

I'm not sure, worth a shot I guess. The poster above yours was using Jager with an OC kernel...
8th July 2010, 03:27 AM   |  #9  
Member
Flag Lawrenceburg, TN
Thanks Meter: 5
 
55 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Using Yeti and went from 7.8 to 9.5
8th July 2010, 03:40 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
403 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
using pmf v1.1 w/ hydras 1.13 undervolted w/ N kernel

lindpack = 11.025 (around 7 before)
quadrant = 707 (around 540 before)
Last edited by emplox; 8th July 2010 at 03:48 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes