5,604,443 Members 48,520 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[RADIO] New N1 Radio 32.41.00.32U_5.08.00.04

Tip us?
 
liorry
Old
#21  
liorry's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 272
Posts: 591
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by G0belet View Post
I have several reports of it working perfectly even without flashing the new SPL. Some people flashed the SPL and it seems very hard to downgrade, and make you unable to downgrade the actual Android OS. I upgraded myself the radio through the zip I published in the OP, with no visible problems.

So I don't think there's any risk of failure because you don't flash the SPL too.
Cool. Will try and report back!
 
haven80
Old
#22  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 402
Join Date: Feb 2008
Location: Rome

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by G0belet View Post
I have several reports of it working perfectly even without flashing the new SPL. Some people flashed the SPL and it seems very hard to downgrade, and make you unable to downgrade the actual Android OS. I upgraded myself the radio through the zip I published in the OP, with no visible problems.

So I don't think there's any risk of failure because you don't flash the SPL too.
Works perfect.
THANKS!
Phone: Htc One - Galaxy Note
 
G0belet
Old
#23  
Senior Member - OP
Thanks Meter 31
Posts: 122
Join Date: Mar 2010
Location: Nice
Quote:
Originally Posted by sheek360 View Post
So is this safe to flash yet? I'm on cm6 rc1 using a T-Mobile USA n1.

To those of you that have flashed it, any differance in data speed and reception?
I think my reception got a little bit better, but that might be the novelty factor. There's a spot in my room where I never really get signal, and I'm getting 3 bars out of 4 now. That is highly unscientific since I'm not replicating the exact same conditions, and because signal fluctuates anyway. But yeah overall my data connection seems less capricious.
 
TheDudeOfLife
Old
#24  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 888
Join Date: Jul 2008
Location: Chicago

 
DONATE TO ME
Flashing to my US N1 tmobs cause i got big shiny balls.
 
sheek360
Old
#25  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 1,061
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by TheDudeOfLife View Post
Flashing to my US N1 tmobs cause i got big shiny balls.
Lol how did it work?

Is that kingklicks car?
 
liorry
Old
#26  
liorry's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 272
Posts: 591
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by TheDudeOfLife View Post
Flashing to my US N1 tmobs cause i got big shiny balls.
lol.

flashed it too, even though my balls aren't big, and it WORKED like a charm... well... it didn't brick my phone.. other than that, seems pretty much the same so far
 
NexuGsx
Old
(Last edited by NexuGsx; 12th July 2010 at 10:24 PM.)
#27  
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 132
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by TheDudeOfLife View Post
Flashing to my US N1 tmobs cause i got big shiny balls.
Read this, raged about my small opaque balls, then flashed it.

Booting as I type, more to come later.

US unlocked N1

EDIT: Seems like my upload is faster. For some reason, my download is slow with CM6 (using speedtest's app)

Speeds before CM6 - 500 down/500 up
Speeds after CM6 - 60 down/500 up
Speeds CM6/Radio - 60 down/1700 up
 
Marine6680
Old
#28  
Marine6680's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 1,411
Join Date: Jul 2009
Location: Kingsport TN
What frame rate can the Desire do 720p? The hack for pre-froyo is limited to 20fps so it would be nice to have full 720p capability in froyo.

And secondly...

Quote:
Originally Posted by charnsingh_online View Post
Originally Posted by iwantandroid
I cried when I lerned this phone i got from tmobile didnt have Android. Can sum1 help me get Android on my new G1 and then tel me how to jailbroke it please
I have seen that quote around in sig's, wondering if that was really from some thread/post somewhere or just made up; seems almost to dumb to be real. (or a troll posting for fun) If its real, link me to it, so I can point and laugh. (even if it is a troll post for laughs)
 
imfloflo
Old
(Last edited by imfloflo; 12th July 2010 at 10:48 PM.)
#29  
imfloflo's Avatar
Senior Moderator
Thanks Meter 796
Posts: 2,977
Join Date: Apr 2007
Location: Clermont-Ferrand, France

 
DONATE TO ME
Just flash it on my N1 from google.com/phone and know in the about screen i can read : Unknon version can't see 32.41.00.32U_5.08.00.04

but when i go to fastboot i can read :*** unlocker ***
Nexusone pvt ship s-on
hboot-0.33.0012
microp-0b15
touch panel-synt0103
radio-5.08.00.04
Dec 17 2009,13:05:23


So i think all is good or do i need to flash hboot zip spl ?

edit : after a 2nd rebooot all is good now
seems to have better reception too
Nexus 5 - Galaxy Nexus (CM10.2) - HP Touchpad (CM10.1) - Nexus One (CM7.2)
XDA-developers Senior Moderator - Twitter.com ImFloFlo

 
sheek360
Old
#30  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 1,061
Join Date: Apr 2010
My 3g used to hit atleast 500k. Now I can't get past 200k.

On the other hand, I never have 3g in doors. Now I do.

I want the 4.06 radio back, fan some one provide a link?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Leak Points to Windows Start Menu’s Return as Soon as August

About a month ago at this year’s Build conference, Microsoft … more

Wearables Walkthrough: Tasker on the Samsung Galaxy Gear – XDA Developer TV

The future certainly looks like it is full of wearables. … more

WinDroid HTC Toolkit Lets You Root, Unlock, and Flash ROMs on Various HTC Devices

Plenty of users nowadays have more than one mobile device. … more

When Using GitHub, Don’t Skimp on Commit History

GitHub has become the epicenter of most open source development work that is posted … more