FORUMS

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

I/O Summary: How Android M Handles Power And Charging

In the spirit of improving the core Android experience, Google is changing Android … more

I/O Summary: Google Photos App

At I/O 2015, Google tackled the information problem in mobile once more, this time through … more

I/O Summary: Development, Play Store, The Next Billion

VP of Engineering Jen Fitzpatrick began talking about what Google is doing to … more

[RADIO] New N1 Radio 32.41.00.32U_5.08.00.04

Thanks Meter: 34
 
By G0belet, Senior Member on 12th July 2010, 06:02 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
12th July 2010, 09:59 PM |#21  
liorry's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 285
 
More
Quote:
Originally Posted by G0belet

I have several reports of it working perfectly even without flashing the new SPL. Some people flashed the SPL and it seems very hard to downgrade, and make you unable to downgrade the actual Android OS. I upgraded myself the radio through the zip I published in the OP, with no visible problems.

So I don't think there's any risk of failure because you don't flash the SPL too.

Cool. Will try and report back!
 
 
12th July 2010, 09:59 PM |#22  
haven80's Avatar
Senior Member
Flag Rome
Thanks Meter: 24
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by G0belet

I have several reports of it working perfectly even without flashing the new SPL. Some people flashed the SPL and it seems very hard to downgrade, and make you unable to downgrade the actual Android OS. I upgraded myself the radio through the zip I published in the OP, with no visible problems.

So I don't think there's any risk of failure because you don't flash the SPL too.

Works perfect.
THANKS!
12th July 2010, 10:00 PM |#23  
OP Senior Member
Flag Nice
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by sheek360

So is this safe to flash yet? I'm on cm6 rc1 using a T-Mobile USA n1.

To those of you that have flashed it, any differance in data speed and reception?

I think my reception got a little bit better, but that might be the novelty factor. There's a spot in my room where I never really get signal, and I'm getting 3 bars out of 4 now. That is highly unscientific since I'm not replicating the exact same conditions, and because signal fluctuates anyway. But yeah overall my data connection seems less capricious.
12th July 2010, 10:03 PM |#24  
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 42
 
Donate to Me
More
Flashing to my US N1 tmobs cause i got big shiny balls.
12th July 2010, 10:10 PM |#25  
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
More
Quote:
Originally Posted by TheDudeOfLife

Flashing to my US N1 tmobs cause i got big shiny balls.

Lol how did it work?

Is that kingklicks car?
12th July 2010, 10:11 PM |#26  
liorry's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 285
 
More
Quote:
Originally Posted by TheDudeOfLife

Flashing to my US N1 tmobs cause i got big shiny balls.

lol.

flashed it too, even though my balls aren't big, and it WORKED like a charm... well... it didn't brick my phone.. other than that, seems pretty much the same so far
12th July 2010, 10:13 PM |#27  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by TheDudeOfLife

Flashing to my US N1 tmobs cause i got big shiny balls.

Read this, raged about my small opaque balls, then flashed it.

Booting as I type, more to come later.

US unlocked N1

EDIT: Seems like my upload is faster. For some reason, my download is slow with CM6 (using speedtest's app)

Speeds before CM6 - 500 down/500 up
Speeds after CM6 - 60 down/500 up
Speeds CM6/Radio - 60 down/1700 up
Last edited by NexuGsx; 12th July 2010 at 10:24 PM.
12th July 2010, 10:23 PM |#28  
Marine6680's Avatar
Senior Member
Flag Kingsport TN
Thanks Meter: 206
 
More
What frame rate can the Desire do 720p? The hack for pre-froyo is limited to 20fps so it would be nice to have full 720p capability in froyo.

And secondly...

Quote:
Originally Posted by charnsingh_online

Originally Posted by iwantandroid
I cried when I lerned this phone i got from tmobile didnt have Android. Can sum1 help me get Android on my new G1 and then tel me how to jailbroke it please

I have seen that quote around in sig's, wondering if that was really from some thread/post somewhere or just made up; seems almost to dumb to be real. (or a troll posting for fun) If its real, link me to it, so I can point and laugh. (even if it is a troll post for laughs)
12th July 2010, 10:31 PM |#29  
imfloflo's Avatar
Senior Moderator
Flag Guyancourt/Clermont-Ferrand, France
Thanks Meter: 801
 
Donate to Me
More
Just flash it on my N1 from google.com/phone and know in the about screen i can read : Unknon version can't see 32.41.00.32U_5.08.00.04

but when i go to fastboot i can read :*** unlocker ***
Nexusone pvt ship s-on
hboot-0.33.0012
microp-0b15
touch panel-synt0103
radio-5.08.00.04
Dec 17 2009,13:05:23


So i think all is good or do i need to flash hboot zip spl ?

edit : after a 2nd rebooot all is good now
seems to have better reception too
Last edited by imfloflo; 12th July 2010 at 10:48 PM.
12th July 2010, 10:43 PM |#30  
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
More
My 3g used to hit atleast 500k. Now I can't get past 200k.

On the other hand, I never have 3g in doors. Now I do.

I want the 4.06 radio back, fan some one provide a link?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes