Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

SwitchPro - Enabling 3g when disabling WiFi

OP Legend07

12th July 2010, 09:04 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: May 2010
I use SwitchPro on my htc Legend, but have this problem that when I disable WiFi it automatically enables 3g. Of course I'd like the option of having both disabled at the same times, as can be done in the settings menu.
Any way to fix this?
12th July 2010, 11:37 PM   |  #2  
ddotpatel's Avatar
Senior Member
Flag Leeds, UK
Thanks Meter: 7
 
1,161 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
It doesn't always do it automatically does it,... only if your data connection was active before WiFi was turned on.

So make sure WiFi is off, disable data connection, then turn on and turn off again your WiFi,... did that work?

Sent from my HTC Hero using XDA App
13th July 2010, 05:26 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: May 2010
Yes, when I disable data in the settings menu, it doesn't enable data after WiFi has been disabled via SwitchPro. The problem is that when data is disabled in settings, I can't disable data via the SwitchPro widget. It simply does nothing when I click the data icon.
14th July 2010, 11:02 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: May 2010
Tried updating to 1.8.1, still doesn't work.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes