Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Pc36diag.zip

OP hondamx525

19th July 2010, 02:04 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
303 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Is there one of these images that isnt from the engineering evo? Im trying to get one that wont tell my phone it is an engineering phone, because for some reason my market will not displayed paid apps at all.

Thanks
19th July 2010, 05:17 AM   |  #2  
Senior Member
Where the weak are killed and eaten
Thanks Meter: 30
 
685 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
out of curiosity, why are you running an engineering rom instead of flashing a stock rooted or custom?
19th July 2010, 05:47 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
303 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Im not running the rom, but its the engineering bootloader. Id like to return the bootloader to the stock one so that it might restore the correct market.
19th July 2010, 08:28 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
775 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by hondamx525

Im not running the rom, but its the engineering bootloader. Id like to return the bootloader to the stock one so that it might restore the correct market.

What does the bootloader on the phone have to do with what Market it displays?

Oh, wait... that's right. NOTHING.

If you've put some ROM on it that has a signature not recognized, that's your own lookout.
19th July 2010, 02:05 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
303 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Hey thanks for being a dick but maybe there is just something you arent aware of. I have flashed about 10 roms, all of them with the problem that the market doesnt have a paid section in it. People have indicated that it might be because for some reason my phone is being displayed as an engineering model, which is why i wanted to return the stock bootloader. My problem is unique, literally nobody has been able to be of any help, and you being an ass doesnt help.

Im no idiot ive been doing this for a while, and it isnt that my specific rom is messed up.
19th July 2010, 08:19 PM   |  #6  
initial's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 3
 
109 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by posguy99

What does the bootloader on the phone have to do with what Market it displays?

Oh, wait... that's right. NOTHING.

If you've put some ROM on it that has a signature not recognized, that's your own lookout.

Keep your snide remarks to yourself and respect the other members.

OP: Give this a go and see if the market works again:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=715915
19th July 2010, 11:55 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
303 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Thats actually how i gained my root back. SO TODAY, after running two weeks on the same rom, the market randomly returned, flashed another rom when i got home, and boom there goes the market.

I dont get it.
20th July 2010, 12:37 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
354 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by hondamx525

literally nobody has been able to be of any help, and you being an ass doesnt help.


+100!!!

(bold mine... )
20th July 2010, 02:08 AM   |  #9  
initial's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 3
 
109 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by hondamx525

Thats actually how i gained my root back. SO TODAY, after running two weeks on the same rom, the market randomly returned, flashed another rom when i got home, and boom there goes the market.

I dont get it.

Interesting. Well hopefully it stays that way.
20th July 2010, 02:13 AM   |  #10  
verse187's Avatar
Senior Member
Flag Cali Baby
Thanks Meter: 12
 
411 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by posguy99

What does the bootloader on the phone have to do with what Market it displays?

Oh, wait... that's right. NOTHING.

If you've put some ROM on it that has a signature not recognized, that's your own lookout.

Why do you even bother writing a comment he needs help that's why he posted here I hate people like you read the forum rules

Sent from my PC36100 using XDA App

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes