Project Ara Smartphone Will Run Modified Android L with Hot Swapping

Project Ara is a very exciting topic–both for hardware and … more

Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more
Post Reply

Unable to change Sound and Display settings?

19th July 2010, 04:18 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
41 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
I can't seem to get any of my sound/display settings to stick. Even after selecting a ringtone, and hitting OK, going back into the selection just resets to the default AT&T sound :/ I'm using Launcher Pro as my "home screen" and I have rooted the phone. Anyone know how to remedy this situation?
19th July 2010, 04:41 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
743 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
ur ringtone settins.. Are you trying to apply them to google contacts or contacts that are physically on your phone? Also tell us what display changes you are trying to make and exactly the steps you are taking so we can try to replicate this experience at home and advise you better.
19th July 2010, 04:47 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
41 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
settings -> sound and display -> voice call ringtone -> (select different ringtone) -> OK -> home.

It refuses to change to anything but the default AT&T one. It plays all of the other tones, as a preview, but will not stay changed to it.
19th July 2010, 04:52 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
743 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
so lets say you pick bird loop, select ok, and then click voice call ringtone again, the little dot is back next to the att default ringtone?
19th July 2010, 04:55 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
41 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by systoxity

so lets say you pick bird loop, select ok, and then click voice call ringtone again, the little dot is back next to the att default ringtone?

yes (10char)
19th July 2010, 05:21 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
743 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
wow. im speechless. Maybe you should try a factory data reset?
19th July 2010, 03:09 PM   |  #7  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
41 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
So I have figured out my problem. I did that non-market app fix found here http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728121 . The problem that I had, was that my settings.db had bad file permissions. I just chmoded 777 the file, and now it can write just fine.
19th July 2010, 05:30 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
Thanks for that fix, solved the weird quirks I was having.


Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes