Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Handsfree problem

OP mith500

19th July 2010, 09:23 AM   |  #1  
mith500's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 7
 
276 posts
Join Date:Joined: May 2010
Sorry if this has been brought up before....i tried searching but couldn't find anything.
I seem to be having a problem and don't know how to solve it:
When someone calls, it only rings on the phone and not in the headphones as well.
So if I am listening to music and I get a call, the phone rings and the music pauses but there is no ringtone in the headphones??
I am using the stock megabass (wired) headphones that came in the box with the x10. I have no problems answering the call and speaking using the hands-free.
I am on the generic UK R2BA020 firmware.
Any assistance would be great.
19th July 2010, 09:16 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
123 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I don't know about the wired phone, but it definitely works for my mw600 that came with the phone..

I just tried calling myself using another phone while listening to music on mediascape through bluetooth..

so when the phone(regular) starts ringing, the phone beeps(maybe through bluetooth, i forget) and then the music stops, and then i hear the ringtone through the bluetooh a second after the music pauses...

and then when i stop the call, the music plays again
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes